Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Gert Eggebeen

Mooi Zeeland

18 reacties

sjonnie 01 November 2010
Ik vind 'm grandioos.
Otto Vosveld 01 November 2010
Weer drie magnifieke foto's van onze mooie provincie, Gert ! Opnieuw.....klasse !!
Huig de Kreij 01 November 2010
Mooi camerastandpunt en reflecties! Gr. Huig
W Voet 01 November 2010
Prachtig gedaan Gert
Kw49 01 November 2010
Heel mooi!!
criticus 01 November 2010
Maar helaas nog steeds teveel verscherpt. Kijk naar het witte randje ( halo) boven de dijk en rond de contouren van het schip..., dat hoort niet en is het logisch gevolg van teveel verscherping.
Maker 01 November 2010
Je bent wel heel erg kritisch hoor bij mijn foto's. Waarom eigenlijk? Je lijkt wel een havik met zulke ogen. Ik vind hem best zo als je het niet erg vind. Teveel verscherpt, echt geloof mij het is zo minimaal.....maar voor jou toch nog teveel. Afijn ik hoor het wel weer bij mijn volgende foto's. Gegroet!
adri joosse 01 November 2010
Erg fraaie foto Gert.
Gieneke 01 November 2010
ik hou wel van dat zilverachtige licht.erg mooi.
RvdH (Rob) 01 November 2010
Heel mooi Gert.
Piet 01 November 2010
Heel mooie foto. Vooral de reflectie op het zand werkt daaraan mee.
peter b 01 November 2010
Ik vind de foto en het licht ook mooi maar.......ik vind het ook een beetje rommelig, ik bedoel daarmee dat ik niet meer weet waar ik naar moet kijken, een vast rustpunt of hoe je het noemen wilt, er is over de hele foto wat friemeltje's te zien, ervaar je of iemand anders dat ook ?
gerard 02 November 2010
Ik vind het een schitterende foto......
criticus 02 November 2010
@ peter b: wat je ziet is teveel verscherping. alle witte puntjes die je bv rechtsonder ziet zijn in werkelijkheid heel klein en nauwelijks zichtbaar , maar door de te hoge verscherping krijgt ieder puntje een witte halo. En dat geeft dan dit effect ( en vreemd genoeg vinden dus een aantal kijkers dat prachtig) , maar met de "werkelijkheid" heeft het niks te maken. Een ander gevolg van de te hoge verscherping is het ontstaan van zaagtand diagonalen , hier ook weer te zien bij die diagonaal staande pijp in het zand en het schuin oplopende stukje dijk. Technisch is deze foto dus gewoon niet correct, wat ook meteen duidelijk zou worden als je hem op wat groter formaat zou laten afdrukken.
Anneke 02 November 2010
So what? Doet daarom juist surrealistisch aan en dat mag ik wel!!
maker 02 November 2010
@peter b; daar heb je wel gelijk in dat er veel te zien is. Zo kijk je wel naar heel de foto en niet alleen naar het onderwerp. Het was de bedoeling van mij om het geheel te laten zien. Zou jij dan een groot stuk van de onderkant afsnijden tot de uitstekende paaltjes. Dan zou de foto wel rustiger worden denk ik.
peter b 02 November 2010
Ja, dat zou het'' rustiger'' maken, eigenlijk heb je 2 foto's in een gemaakt, de onderste helft is ook mooi van schittering.
maker 02 November 2010
Heb ook idd een foto met alleen het onderste gedeelte.... Bedankt voor je advies.