Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Gert Eggebeen

Mooi Zeeland

8 reacties

criticus 31 October 2010
En deze is dus helemaal goed, het kan dus wel...........
maker 31 October 2010
ben ook maar een amateurtje, soms lukt het en een andere keer weer niet.
Huig de Kreij 31 October 2010
Prachtig met dat verschil tussen scherpte-onscherpte Gert! Spelen met het diafragma maakt het verschil! Gr. Huig
criticus 31 October 2010
@maker: maar u ziet toch zelf ook wel het verschil tussen een geslaagde foto en de rommel die er tussen zit en die u toch plaatst. Mijn welgemeende advies is dus( en ik zeg dat voor de zoveelste keer hier) wees wat kritischer op het eigen werk en plaats niet als het "niet lukt".
klaas 31 October 2010
Criticus, op de vorige pagina staat een foto van ondergaande zon. Mij valt op dat dit erg oranje is Wat vind jij hier van? Veel van dit soort foto's zijn erg oranje.
Maker 31 October 2010
@criticus, nogmaals ik ben een amateur en ziet dat minder snel dan jij dat waarschijnlijk ziet als prof, Maar laat eens wat foto;s zien zoals het wel moet daar leren wij amateurtjes wel van. En achteraf moet ik toegeven dat die paar van deze serie idd niet zo mooi zijn. Zal proberen om er op te letten deze dan niet te plaatsen.
criticus 31 October 2010
Prima, gewoon wat kritischer naar uw eigen werk kijken. En voor de erge fouten zoals de kleurbanden en zaagtand diagonale lijnen, hoef je echt geen kenner te zijn hoor, dat ziet iedere amateur @klaas U bent vast de leukste thuis, wat een humor heeft die man!! (niet dus)
criticus 01 November 2010
Klaas deed een jaar lang cabaret. Kwam hij op en beledigde hij een uur lang iedereen op de achterste rij. Zat je daar, op de eerste rij..... (© Nico Dijkshoorn)