Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
J. Huizinga

D'n Inkel in herfstkleuren

6 reacties

criticus 30 October 2010
Hele foto niet helemaal scherp, jammer, Door de resizetools die Zeelandnet gebruikt wordt de scherpte minder na plaatsing, als het origineel al niet helemaal scherp is krijg je dit. Verscherpen met 'unsharp mask" voor plaatsing helpt ( ook weer niet te veel verscherpen he Gert....)
Elvira Taelman 30 October 2010
Mijn geplaatste foto's zijn ook vaak onscherper na plaatsing op Zeeland Foto. Jammer is dat. Mooie foto!
wmk 30 October 2010
Jaaaa, weer over te toegekende sterren. Doet men dit zelf of is er een onbenul die dit doet. Hou daar toch eens mee op !!!. Sterren geeft een ander als kwalitiets-waardering (ipv de maker of fotograaf) voor compositie, belichting, onderwerp, creativiteit maar niet voor allerlei bewerkingen die de foto ongeloofwaardig maken . De toekening tot nu toe is echt van de gekke. Het niveau wordt daardoor naar beneden gehaald. 1 stem en vijf sterren ???????? hoe kan dat nou! Ik hoop echt dat een ieder eens bij zich zelf te rade gaat. Op deze manier gaat de gedachte achter deze site ten gronde
criticus 31 October 2010
Helemaal mee eens wmk. Maar hier tegen ageren zal je duur komen te staan, want daarvoor wordt je hier verguisd. Een aantal van de posters hier ( in het verleden door mij aangeduid als "het dameskransje") vindt het nu eenmaal nodig de eigen foto's bij plaatsing meteen 5 sterren te geven en vervolgens elkaars foto's omhoog te stemmen.
Jacqueline 31 October 2010
Jammer dat het in reacties vaak over sterren gaat! Die sterren interesseren me geen biet omdat het vaak een kwestie van smaak is. Voor mijn part halen ze die maar helemaal weg en blijft het dan gewoon leuk om de foto's te bekijken!
Kw49 31 October 2010
Heel mooi!!!

Trefwoorden
herfst