Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Jeroen

Langs het Grevelingen

13 reacties

Huig de Kreij 27 September 2010
Blijven wonderlijk mooie plaatjes Jeroen! Gr. Huig
Arjaan 27 September 2010
Weer prima gelukt Jeroen !!
W Voet 27 September 2010
Prima gelukt
Piet 27 September 2010
Schitterend. De tijd vervaagt en de ruimte lijkt eindeloos.
BasvR 27 September 2010
Profi Jeroen. Gerluukig zijn er steeds meer goede foto's te zien op deze site. Het is vaak echt genieten.
Riet 27 September 2010
Prachtige foto's weer, Jeroen.
Elvira Taelman 27 September 2010
Heel mooi!
Koos 28 September 2010
@Bas - "Gelukkig zijn er steeds meer goede foto's ....... " bla... bla...bla .... Een foto is eigenlijk een spiegel van de werkelijkheid. De werkelijkheid mag je geen geweld aan doen. Dan vertekent je hele beeld. Jij kan dit nu wel een fantastische foto vinden. In feite is het een vage grijze massa, waaruit een paar nietszeggende voorwerpen steken. Je ziet met goed fatsoen niet eens dat het om water gaat. De voorwerpen zijn eigenlijk niet eens goed te herkennen als stenen. En let wel, ik ga er niet aan voorbij dat het als kunst zo aan de muur kan, het is zo perfect bewerkt dat het als poster gedrukt kan worden. Maar vergeet daarbij niet dat anderen graag gewoon FOTO's willen zien, FOTO's willen plaatsen. FOTO's die voor hen stuk voor stuk kunstwerken zijn. Deze site is nu eenmaal niet alleen vor profs en superhobbyisten bedoelt.
Koos 28 September 2010
Ojee, paar spel/schrijffoutjes. Correctie: Deze site is nu eenmaal niet alleen voor profs en superhobbyisten bedoeld. Bas en anderen, mag ik jou/jullie aan het volgende herinneren: Wat is Zeelandnet Foto? ZeelandNet Foto is het openbare fotoalbum van en voor alle ZeelandNet bezoekers. Via deze fotosite kunt u gratis uw foto's online plaatsen en laten zien aan vrienden en familie. Wie kan er foto's insturen? Iedereen met een (digitaal) fototoestel kan foto's insturen. Is het de eerste keer dat u een foto maakt of u hebt jarenlange ervaring met digitale fotografie. We vinden alle foto's even mooi.
Jeroen 28 September 2010
@ Koos, bedankt voor het commentaar!! Voel het vooral ook geen verplichting om naar foto's te kijken! Als de thumb je niet aanstaat sla dan de foto over. Je hebt gelijk dat iedereen foto's kan plaatsen, maar op pagina's vol met foto's van taarten zit ook niemand te wachten. Commentaar van bezoekers waarvan ik nog nooit een foto heb gezien vind ik ook niet op zijn plaats. Het probleem zit hem ook in deze site, die zonder in te loggen en toezicht is vol te pompen.
Koos 01 October 2010
Kijk Jeroen, ik weet dat het geen verplichting is om te kijkne, maar ik bekijk ze graag allemaal. Niks mis mee toch. Je zal mij alleen nooit negatief commentaar zien leveren op foto's, ook al vind ik het niet moi, ook al vind ik het zelf lelijk. Voor velen die hier foto's plaatsen, zijn hun foto's hun kunstwerkjes, die ze willen delen. Ik vind het prachtig wat jij doet, laat daar geen discussie over bestaan. Maar ik vind de denigrerende opmerkingen over andermans foto's niet bepaald op hun plaats hier. Over die taarten ben ik het met je eens. Dat zou voorkomen moeten kunnen worden. Ik heb ook al eens de suggestie gewekt, dat je om foto's of commentaar te kunnen plaatsen ingelogd moet zijn. Daarnaast een limiet stellen dat een ieder bijvoorbeeld maar 5 (of noem maar een getal) foto's per dag kan plaatsen.
Jeroen 01 October 2010
Deze site rammelt aan alle kanten Koos, dat het anders kan heb ik ook al eens bij Zeelandnet aangegeven. De verschillen zijn enorm groot hier, maar dat neemt niet weg dat ik iedereen in z'n waarde laat. Daar waar enige correctie nodig is zal ik dat ook aangeven. Ik hoop dat de kwaliteit van de foto's daarbij beter wordt, want fotografie is keihard leren. Een knopje indrukken kunnen we allemaal, maar een foto maken weer niet.. Jammer in jouw reactie vind ik: "In feite is het een vage grijze massa, waaruit een paar nietszeggende voorwerpen steken. Je ziet met goed fatsoen niet eens dat het om water gaat. De voorwerpen zijn eigenlijk niet eens goed te herkennen als stenen", waarschijnlijhk vanuit een emotie getikt, maar ik hoop dat je dit niet meent. Mijn monitor is nl gecalibreerd en laat zien hoe het werkelijk is. greetz, Jeroen
Koos 02 October 2010
Jeroen, ik weet ook wel dat als je deze foto aan de wand hangt, dan hangt er kunst, maar je moet het zelf ook eens proberen te zien door de bril van de gemiddelde bezoeker hier. Neem mijn woorden dus niet al te serieus. Aan de andere kant pareer ik even jouw gedachte: ".......... Ik hoop dat de kwaliteit van de foto's daarbij beter wordt, want fotografie is keihard leren. Een knopje indrukken kunnen we allemaal, maar een foto maken weer niet.." - Juist en daar gaat het mij steeds weer om. Niet iedereen is in staat er voor te leren. Velen vinden na het indrukken van het knopje, dat ze een meesterwerk hebben gemaakt. En ik hamer er maar weer eens op, deze site is nu eenmaal ook voor hen bedoeld. Dit is geen professionele fotosite.