Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Ine Cijvat

Grijze wolken

Vanmorgen verscheen de zon wat vanachter de wolken, het toverde Vlissingen-Oost in een vreemd licht.

5 reacties

Piet 26 September 2010
Ook een erg mooi licht. Mooie foto. Veel, nagenoeg dichtgelopen voorgrond. 3/4 daarvan kun je zonder bezwaar verwijderen. Zou het ook als panorama goed doen.
Koos 27 September 2010
@pim, je mag het best niet eens zijn met Piet, dat ben ik ook vaak niet. Ik vind zijn opmerkingen vaak gezeur. Maar ik denk niet dat de wijze waarop jij reageert de juiste is. Je kan nog altijd een poging doen om het iets fatsoenlijker te zeggen. Per slot zijn de meesten hier Zeeuw(innen) en ik geloof niet dat wij geassocieerd willen worden met hoe jij over Zeeuwen denkt.
Piet 28 September 2010
@Koos, hier ben ik het helemaal met je eens. Niet, dat ik het niet met mezelf eens zou zijn. Maar zoals zo vaak, gaat het ook hier niet over de foto, maar expliciet over mij. Pim heeft in ieder geval nog het lef zijn naam er bij te zetten, wat nogal eens ontbreekt bij anderen. En iemand stom noemen die je niet kent, wijst niet op veel verstand.
Koos 30 September 2010
Blijft dat ik jouw gezeur gewoon gezeur blijf vinden. Het gaat mij hier alleen over de manier waarop het gebracht wordt. Expliciet, het "zo een stomme k.. zeeuw" gaat mij echt te ver.
Ad Schoe 04 October 2010
@ Pim. Ik zou je graag eens tegenkomen.