Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
Huig de Kreij

De Bezige Bij.......

5 reacties

Paul 22 September 2010
Begrijp mij niet verkeerd , maar als je onder de foto je naam en cpw zet en een macro maakt die iets achteruit meer gebied "scherpte"zou hebben, was ik echt gelukkig. Wel een prachtige foto. Heb de moeite genomen om op uw website te kijken en b.v. de zonnebloem bekeken. Prachtig!
Huig 22 September 2010
Hoi Paul, bedankt voor de reactie. Ik weet niet wat er precies niet goed is gegaan...volgende keer beter! Leuk dat je op mijn site hebt gekeken. Gr. Huig.
BasvR 22 September 2010
Mooie prent hoor. Macro is leuk, maar lastig in scherpte/diepte instelling. Klein diafragma, maar dat wordt dan frunniken met een statief. Veel plezier.
Huig 22 September 2010
Hoi Bas...je hebt helemaal gelijk, maar je kunt ook bewust kiezen waar de opname scherp is en waar niet. Bij deze opname en kijk ook maar eens bij mijn opnamen van paddestoelen, gebruik ik opzettelijk een grote diafragma-opening om alleen accenten met scherpte te krijgen. Groeten Huig.
RvdH 26 September 2010
Even doorborduren op de opmerking van Paul. Betreffende de "Copyright". Het hier op de site vermelden van copywright is eigenlijk onnodig, aangezien je op de hier geplaatste foto's geen copyright kan claimen. Met het plaatsen van foto's op deze site doet de eigenaar automatisch afstand van het copyright en de foto's zijn dus door een ieder vrij te copiëren en te gebruiken. Zo luiden de regels.