Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
arnold

Centrum Orleans ( FR )

Een paardemolen siert het marktplein

9 reacties

criticus 18 August 2008
Deze site heet ZEELAND op foto dus geen kiekjes van verre landen aub hoe slecht ze ook zijn :)
eric 18 August 2008
Met uw critisch oog bekeken kan deze rubriek "vakantie "dus worden opgeschort. er staan nu foto's in uit Schotland , Aruba , Praag Frankrijk , Spanje , italië enzovoort. Per definitie is het zo dat een foto die door u slecht wordt bevonden door anderen anders wordt beoordeeld. Wellicht is u antwoord hierop dat deze personen geen verstand hebben van fotograferen.Gelukkig heeft ieder recht op een eigen mening , zo ook u uiteraard.
Harry 18 August 2008
Zonder enig betoog kan worden gesteld dat Dhr.ctiticus geen Francofiel is , gezien eerdere reacties op fotomateriaal uit Frankrijk.
criticus 18 August 2008
@ eric het is toch zo simpel: in de rubriek vakantie plaats je de foto's van ZEEUWSE onderwerpen. Bij de start van deze site was de doelstelling heel duidelijk: ZEELAND op foto en ja andere wijsneus dat betekent dat buitenlanders ook hun zeeuwse plaatjes hier kunnen plaatsen , maar sommige stomme zeeuwen begrijpen nog steeds niet dat als ze als zeeuw een kiekje in een ver land nemen dat dus niet automatisch een Zeeuwse foto is :)
arnold 18 August 2008
Amaai , jongens het is maar een fotorubriek. Ieder argumenteert op zijn manier , laat ieder in zijn waarde . Meneer criticus heeft ook recht op zijn eigen mening ( zie eric) Laten we verder gaan waar het is begonnen , gewoon met dit slechte weer even op deze site kijken of er nog leuk fotomateriaal is te vinden. Ik leer nog elke dag en sta open voor allen bruikbare tips zodat ik door bruikbare reacties op mijn foto's alleen mezelf nog maar verder kan verbeteren.( kan ook een doel zijn van deze site , tis maar hoe je het bekijkt).
Ruitje 18 August 2008
Strikt genomen heeft criticus toch een punt er staat "Zeeland op foto" gelukkig komen al mijn dieren uit Zeeland alhoewel de zwaluwen uit Spanje komen, guus uit Engeland, de siamesen uit Siam, de ganzen uit Noorwegen, de ezels uit de Sahel, de kippen uit Indonesie enz wil maar zeggen Zeeland is de wereld de wereld is Zeeland en een kniesoor die er een punt van maakt of op slakken zout legt wat je niet doen overigens zijn erg mooie dieren slakken lekker om te eten en nog bruikbaar ook.
Piet 18 August 2008
6 Reacties gelezen en geen zegt iets over de foto. Zal ik dus maar beginnen? Vaak vind ik lichtmasten lelijk, maar deze vind ik prachtig. Orleans is ook een prachtige stad, deze foto is leuk, maar meer ook niet. Criticus heeft gelijk met z'n Zeeland, daarom heb ik van mijn foto's uit Denemarken alleen die uit Zeeland, (Sjealland geloof ik, dat ze 't noemen), ingezonden. We zijn ook nergens anders in Denemarken geweest, wel er door gereden natuurlijk. Wat een muggenzifterij zeg. Wat bij de start van de site gesteld of afgesproken is weet ik niet, en het interesseerd me ook niet. Wel heb ik uit diverse landen soms schitterende foto's gezien, die ik gemist zou hebben, als ze niet waren geplaatst. Het is nu eenmaal zoals het is en het lijkt me tamelijk onzinnig om over dergelijke futiliteiten te gaan ruzien.
Ruitje 18 August 2008
Is geen slechte foto heeft wel intrigerende elementen zoals het dominante gebouw en de molen met de balon van Montgolfier. Denk als je in zwart wit over zet je gelijk een jaren 60 gevoel krijgt. Opvallend is de stilte op het plein is ook meer een foto voor de mensen met gevoel voor emotie dan voor de technisch maatnemers. Kan me wel voorstellen dat je deze foto plaatst maakt toch wat los.
joliene 19 August 2008
Ik vindt deze mooi ,heerlijk veel oude details in een hedendaagse drukke stad.