Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Ruitje

zwaluw

Jonge zwaluwen wachtend op voedsel

4 reacties

jan@ 18 August 2008
leuke foto, altijd mooi om naar te kijken dat jonge spul.
Piet 21 August 2008
Eens met Jan. En, Ruitje, er moet me iets van het hart. Je foto's zijn over het gemiddelde, ruim zelfs, maar je commentaren!! Ze zijn erg moeilijk te lezen, geen hoofdletters, geen leestekens. Het is gewoon een soort brij. Soms moet ik het 3 keer lezen, voor ik doorheb, wat je nu eigenlijk bedoelt. Groetjes, en alvast een prettig weekend.
Ruitje 21 August 2008
@Piet, Een beetje vroeg voor het weekend is nu donderdag maar idem toegewenst. Wel leven in een internetwereld begrippen en termen zijn eenvoudig op te zoeken een opmerking als Merijntje Gijzen zal de huidige generatie wellicht niets meer zeggen maar zijn zo typisch voor het landschap waar de foto werd genomen dat ik wel gepast vond. Boven het gemiddelde uitsteken is niet zo moeilijk op de foto-site van Zeelandnet en hoop dat niet dat ik hiermee iemand te kort doe. En hoofdletters en leestekens alles staat zoals het moet staan naar ik begrijp zinnen met meer dan 10 woorden zijn voor sommige mensen een probleem hetgeen niet wil zeggen dat het dan een soort brij is. Gebruik soms woorden als Art Deco, Waterkeringen, Steriobaten, Hoedliggers, Engelse ramen en Stolpramen zijn normale begrippen in de bouwkunde en als ik een foto zie die ik leuk vind dat gebruik ik de normale termen soms en meestal vergetend dat er mensen die dit alles niets zegt zal mijn leven beteren en in het vervolg niets ter zake doende opmerkingen maken als leuk, niet scherp, beetje meer naar links en gulde snede gebruiken. Iets doorhebben heeft ook vaak te maken met de grenzen van het beperkte denken op te klein vlak niet alles wat er in jouw wereld omgaat of de manier waarop jij denkt is maatgevend voor de rest van de wereld. Had ik eigenlijk nog door willen gaan maar begin de volgende regel maar ben in geval blij dat je mijn inbreng boven het gemiddelde vindt daarmee geeft je aan dat je een maatstaf kan hanteren oftewel kan oordelen en dat is iets wat ik nooit zal doen n.l. de maat nemen dat laat ik liever over aan anderen. Met vriendelijk groet,
Piet 22 August 2008
Bedankt voor je uitleg, Ruitje. Dat je bepaalde begrippen gebruikt, is alleen maar positief, maar ik had het, duidelijk dacht ik, over je gebruik van het Nederlands. Zinnen aan elkaar breien, geen leestekens gebruiken, dat is het probleem. Niet dat je andere woorden of begrippen gebruikt. Dat is soms genieten.

Trefwoorden
zwaluw