Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Denise en Hilaire

Op het terras te Blankenberge

10 reacties

Piet 02 August 2010
Heeft al een stevige borrel op zo te zien aan z'n neus
Denise en Hilaire 02 August 2010
Nee hoor 't was zijn eerste donkere Leffe
Ai 02 August 2010
Ik heb absoluut niets tegen deze meneer en ben blij dat hij het goed naar zijn zin heeft. Maar is het nodig hier allerlei nietszeggende foto's van vakanties, uitstapjes, huisdieren die met een balletje spelen, etcetera, etcetera te plaatsen die de gemiddelde kijker echt NIET boeien. Gelukkig zitten er af en toe wel mooie of bijzondere foto's bij, maar meestal is het droevig gesteld.
Sander 02 August 2010
ja inderdaad. Zulke foto's horen thuis op hyves of facebook. Hier horen mooie fotos....
jafra 02 August 2010
sluit me helemaal aan bij Ai en Sander
Hé 02 August 2010
Ai; schrijf eens of mail eens? naar Zeelandnet.nl over je ongenoegen of reageert dan maar niet.!!! Sander en Jafra zitten jullie mischien???? ook op hyves en facbook...........
Edwin 02 August 2010
Ik dacht altijd dat hier alleen maar nietszeggende foto's geplaatst mochten worden...dus er staan ook wel eens goede foto's in deze rubriek? Altijd als ik er niet bij ben, natuurlijk!!
Judith 02 August 2010
Wat een zuurpruimen op zeelandnet zeg! Als die man nou lekker op het terras geniet, heerlijk toch! Om deze zuurpruimerij heb ik m'n eigen foto laten verwijderen (gek eigenlijk, maar ja). Geniet van het terras, hopelijk is er gauw weer zo'n dag!! Als we samen met Flo jullie tegenkomen, drinken we er samen éen op! Groetjes...
Ai 02 August 2010
@Jafra: het is niet de bedoeling iemand te kwetsen, maar het is net zo goed m'n goed recht te reageren net zoals jij dat doet. Iemand die die foto's plaatst deelt dit met iedereen en kan eventueel een reactie verwachten. Zeelandnet zorgt enkel voor een omgeving voor deze foto's. Ik zou niet weten waarom ik hen zou moeten mailen. Maar mensen, denk goed na voordat je iets publiekelijk plaatst, Overigens hoort deze discussie inmiddels elders. Maar waar ? Misschien is dat iets voor Zeelandnet om op te pikken. @ Denise en Hilaire: vat dit niet persoonlijk op want zo is het niet bedoeld. En de meneer op de foto heeft vast z'n Leffe goed doen smaken. En dat moet hij ook zeker blijven doen !
Denise en Hilaire 02 August 2010
Ik heb deze foto geplaats omdat we een leuke dag hadden, over die reactie's daar trek ik me niets van aan. Ze doen maar wat!!!!!!!!!!!!!!!!