Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Wandonly

Bewerken foto's

In hoeverre is de rechterfoto nog wel een foto te noemen?Het bewerken kan zelfs nog verder gaan.Is er wel of geen limiet aan,is er wel of geen norm van.

5 reacties

Piet 16 August 2008
Het bewerken van foto's is bijna zo oud als de fotografie zelf. Er wordt al heel lang geretoucheerd, ingekleurd en wat al niet. Nu, in het digitale tijdperk is het alleen maar gemakkelijker geworden, met als resultaat, dat veel mensen die het vroeger te moeilijk of te bewerkelijk vonden zich er, met meer of minder resultaaat, aan wagen. Naar mijn mening, zijn er nog steeds te veel mensen, die vinden, dat bewerken niet hoort, je belazert dan de boel, menen ze. Ze vergeten dan, dat de camera iets anders kan registreren dan we zien, en dat je een scheve horizon niet zou mogen rechten is dan, vanuit hun standpunt, strijdig met hun eigen mening, want, de horizon is per definitie recht, als je die dus scheef afbeeld, ben je de zaak aan het flessen. Dat je, met de tegenwoordige programma's heel ver kunt gaan, is geen reden om ze niet te gebruiken. Zelf bepaal je je grens. Wat voor de een afschuwelijk is, kan voor een ander een kunstwerk zijn.
Wandonly 17 August 2008
Netjes verwoord Piet,ik kan voor een groot deel met de tekst meegaan.Bedankt.
rieke 17 August 2008
Hai! Deze site heeft geen enkele reden om gebruikt te worden van mensen die hun foto willen bewerken. Het is geen overzichtelijke site, en bovendien heb je geen testzone.
Wandonly 17 August 2008
Hai!Ik nie begrijp jij bedoel? Vind je van de rechterzijde het woord foto nog wel of niet kunnen? Wat deze site betreft,daar kan ik zelf wel een aantal A4tjes mee vullen.
Piet 18 August 2008
Voor mij had rieke haar/zijn reactie net zo goed in het chinees kunnen schrijven. Ik begrijp echt niet, waar zij/hij het over heeft. Misschien eens in het Nederlands proberen duidelijk te maken?