Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
LVWING

Vissers

5 reacties

Ada 24 July 2010
Na wat lang naar de foto gekeken te hebben, vraag ik me af wat er onder die kleden zit, zijn dan mensen? Ik zie ook nog een soort pelikanen, waar is deze foto genomen?
Anita 25 July 2010
@ Ada, er zitten geen mensen onder de kleden, daar zitten gewoon spullen onder. En dat zijn inderdaad pelikanen op de boot, dat zijn ook vissers :-), de foto is in Peru genomen bij de Ballestas eilanden.
Roger@ 25 July 2010
Mooi vakantie kiek Anita, ik vind het nogal veel boot, je pelikanen zijn nogal weg gestoken. Dat is jammer, de pelikaan rechts vind ik nogal krap. Maar ik denk dat je er nog wel heb, van alleen die pelikanen. Bewolkt zo te zien, de kleuren springen er ook niet echt uit. Maar verder oke hoor :-)
Strontvervelend 25 July 2010
........ dat commentaar steeds van al die betweters ...... het was Anita misschien juist wel om de boot te doen, of om die 2 duifjes op de steven ...... prima gedaan en heel duidelijk die namen Josselyn en Angelo .... leuke vakantiefoto Anita ... als je hier ooit later naar terugkijkt, wat zal het jou een zorg zijn of de kleuren er niet uitspringen.
Anita 26 July 2010
:-)... De Pelikanen waren de toeristen een beetje beu en verstopten zich liefst. En omdat ik gek ben op boten, zoals Roger weet, dacht ik ik ga voor de boot..... hahaha. Het was inderdaad mega bewolkt en dus erg moeilijk om mooie/kleurige kiekjes te maken :-( Doordat ik zelf ook in een bootje zat was de horizon nogal uit het lood, vandaar dat meneer Pelikaan rechts er nog maar net opkon, goed gezien hoor. Maar ik vond ook de namen en duifjes erg schattig, kortom er valt heel wat te zien en vinden van de foto, dat is juist zo leuk! Ik vind het leuk als mensen reageren en laten weten wat ze van de foto vinden dus bedankt voor alle reacties!