Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Tim A

Prinsendam

vanaf de punt bij Vlissingen

7 reacties

Jaap 21 July 2010
Mooie sfeer foto
johan 21 July 2010
kom op jongens, nou heb ik dat bootje wel weer genoeg gezien
Dick 21 July 2010
Groot gelijk Johan plus dat deze foto erg slecht is.
nvt 21 July 2010
Mogen eindeloze reeksen foto's van zonsondergangen, bloemen, vogeltjes, kevers, bijen, libelles, landschappen, zeegezichten en vlinders wel? Is dat artistiek genoeg? Zoveel foto's van die Prinsendam zijn er niet voorbij gekomen. Bovendien was dat gedurende één dag. Ik zie andere onderwerpen dagelijks langskomen en dat gaat over elke dag te fotograferen dingen. Dit schip was misschien eenmalig in de provincie, mag er dan wat aandacht voor zijn? Reageer dan liever op de Spam die hier regelmatig langskomt. Ik vind het een leuke foto. Is niet helemaal scherp, maar de verlichting van het schip en de maan vind ik goed uitkomen.
johan 21 July 2010
ik ben blij voor je dat je zo snel tevreden bent nvt
johan 21 July 2010
daarbij vind ik bijna 40 foto's van één en dezelfde boot WEL veel. EN heeft Dick gelijk dat deze foto ook nog eens erg slecht is.
B 22 July 2010
Nee,ik vind dit qua sfeer een hele mooie foto ! Behalve voor profs met statieven en zeer goede camera's is dit een moeilijk te maken foto. Geen flitser dus lange sluitertijd. Bewegend schip en misschien ook wel niet helemaal vaste hand. Echter geeft het precies aan wat er toen te zien was. Puur en echt. Maan erbij helemaal goed gekozen ! Kijken,zien en klikken. Goed gedaan.