Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
RoRa

Vergane glorie Koewacht

Serietje "binnen"opnames van de oude vlasroterij in Koewacht. Licht was niet zo best dus vanaf statief gewerkt. Kleuren komen soms erg vreemd over maar die zijn daar dikwijls ook bizar. Denk dat het iets te maken heeft met jarenlange inwerking van allerlei chemische middelen. Opnames dateren van oktober 2009.

5 reacties

Otto Vosveld 15 June 2010
Een bijzondere, interessante en mooie serie !!
Jeroen 15 June 2010
Mooi verhaal van die chemische middelen :) Wel een mooie HDR serie!!
Rian w 15 June 2010
Mooie en bijzondere serie
marc v megroot 15 June 2010
Denk niet dat het komt van de chemische middelen. Vlas roten gebeurde gewoon met het water uit de boskreek. Het vlas ging rotten door water en de hoge temperaturen in de putten. De bast die brak en na het zwingelen bleef dan het ruwe linnen over. De bast ging naar de LINEX die er spaanplaat van maakte, toendertijd vlasvezel plaat.
RoRa 15 June 2010
@Jeroen: de opvallende kleuren op sommige plaatsen zijn zeker niet door HDR tot stand gekomen (Dynamix overigens) maar zijn daar echt zo. Lees daarover ook de reactie van Roger@ eens die zo te horen frequent bezoeker is van deze site. Sommige andere foto's (niet ingezonden) lijken soms wel surrealistisch te zijn. Toch een voorbeeldje daarvan op de foto "Stoel" die ik nog even plaats.