Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Loes Castelein

Jong leven in mijn bijna dode laventera

Door de strenge winter is onze laventera er niet goed onder vandaan gekomen, dus zouden wij dit weekend goed snoeien omdat aan de onderkant er toch nog wel blaadjes aan de takjes komen. Maarrrrrrrrr toen we dit zagen, laten wij de half dode laventera nog maar even staan.... de hele dag zitten deze jonge musjes opde kale takken en schuilen daar tegen de regen, af en toe komt moeder met een vliegje langs die dan weer heerlijk in de bekjes van dit tweetal ge stopt wordt. De foto is genomen door mijn achterraam heen vandaar dat hij wazig is.... maar vond het zo leuk om hem te laten zien.Dus jong leven in mijn half dode laventera hihihi Groetjes Loes

5 reacties

marian 26 May 2010
Wat een prachtige foto van dit jonge prille leven van de huismus. Laat uw laventera nog maar even staan, en geniet van deze mooie beelden. Bedankt dat u dit moment met ons wilt delen. Vriendelijke groet.
Elvira Taelman 26 May 2010
Heel mooie en leuke foto! Leuk dat er zoveel informatie bijstaat.
Piet 26 May 2010
Leuke foto en een leuk verhaal. Erg onscherp.
dima 26 May 2010
Een prachtige momentopname ! Dat is werkelijk genieten vanachter dat achterraam !!
BasvR 27 May 2010
Aandoenlijk. Wanneer je de lens tegen het glas houdt, kun je de wazigheid tot het minimum beperken. Ook reflcties vanuit de kamer worden dan niet meegenomen.

Trefwoorden
musjes