Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Otto Vosveld

ook Jonathan deed mee......

.... aan de wielerwedstrijd in Hulst, op maandagavond 17 mei 2010. Helaas was hij al heel snel een paar keer gedubbeld. Kreeg wel enkele aanmoedigingspremies.....

4 reacties

Jeroen 17 May 2010
@Truus, deze jongen kan hard fietsen hoor!! voor een koers met een gemiddelde van 40km per uur draait hij z'n hand niet om. In de koersen van TMZ fietst hij ook gewoon mee. Beetje jammer van zo'n boute opmerking!!!!!
Jeroen 18 May 2010
@truus, uit uw opmerkingen maak ik op dat uw niveau ver onder het landelijk gemiddelde ligt!! De door u geplaatste reactie is zeer ongepast en zou bij Zeelandnet gemeld moeten worden.
Jeroen 18 May 2010
@frans, dit heeft niets met een mening te maken. En waarom vind je hem een waardeloze eikel??
Jeroen 18 May 2010
laat ik het nog eens anders proberen door te laten dringen, misschien ben ik niet duidelijk geweest. Dit is om te beginnen een voor iedereen te bekijken fotogalerie, waar je foto's kunt uploaden en commentaar MAG geven. Dit commentaar moet wel binnen het redelijke liggen en mi betrekking hebben op de foto zelf. Je bent dus niet verplicht een mening te geven. Als iemand een foto van zijn of haar huisdier post en ik toevallig een bloedhekel heb aan zo'n beest, dan tik ik geen commentaar en zeker niet met een lage opmerkingen zoals bij deze foto.