Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

'Apple werkt aan iPhone met opvouwbaar scherm'

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • 'Apple werkt aan iPhone met opvouwbaar scherm'

    Apple ontwikkelt een opvouwbaar scherm voor zijn eerste vouwbare iPhone. Het bedrijf focust voorlopig op de schermtechniek, er zou nog geen volledig prototype zijn.
    Apple ontwikkelt een smartphone met een vouwbaar scherm, in navolging van de vouwtelefoons van onder meer Samsung, Motorola en Huawei. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van interne bron bij Apple.

    Het bedrijf test hiervoor opvouwbare schermen, met een bijna niet zichtbare vouw in het midden. Er is volgens Bloomberg nog geen werkend prototype van een volledige telefoon. Het werk beperkt zich voorlopig tot de schermtechnologie, zegt de bron. Concrete plannen om de vouwbare iPhone op de markt te brengen zijn er nog niet.
    Compacter


    Met een vouwbare scherm zou een iPhone een kleiner formaat kunnen hebben dan de huidige iPhones, om vervolgens uit te vouwen tot een groter toestel. Dat geldt ook voor de vouwtelefoons Motorola Razr en Samsung Galaxy Z Flip, die opvouwen veel compacter zijn de de gemiddelde smartphone.

  • #2
    Oud nieuws (juni 2020).
    Nu gaat er overigens een lampje branden (haha, zo kun je ook aan je brand werken).

    Klik op de afbeelding voor grotere versie  Naam: 2021-01-16_16-34-19.jpg Bekeken: 0 Grootte: 150,1 Kb ID: 189732 Btw: Microsoft presenteerde haar Surface Duo al in oktober 2019.
    Bijgevoegde bestanden
    Laatst bewerkt door Webkabouter; 16 Jan 2021, 17:41.
    Met twee voeten aan de grond kom je geen stap verder...

    Reageer


    • #3
      Oorspronkelijk gepost door Webkabouter Bekijk bericht
      Oud nieuws (juni 2020).
      Nu gaat er overigens een lampje branden (haha, zo kun je ook aan je brand werken).

      Klik op de afbeelding voor grotere versie Naam: 2021-01-16_16-34-19.jpg Bekeken: 0 Grootte: 150,1 Kb ID: 189732 Btw: Microsoft presenteerde haar Surface Duo al in oktober 2019.
      Ik heb eerlijk gezegd dat ik het twee keer geplaatst heb, maar het niet kan weghalen. Ik denk dat iemand van zeelandnet dat moet/kan doen.

      Reageer

      Om te reageren, moet je eerst .

      verwerken...
      X