Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Delta Fiber neemt CBizz over

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • Delta Fiber neemt CBizz over

  DELTA Fiber Nederland heeft netwerkoperator en serviceprovider CBizz, actief in glasvezelnetwerken voor de zakelijke markt, overgenomen. Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam biedt internet over glasvezel op meer dan 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. De overname van CBizz versnelt de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland op de zakelijke markt.

  Met DELTA Fiber Nederland als nieuwe eigenaar, verandert er voor klanten van CBizz niets, belooft de laatste. Zowel het merk CBizz als het huidige management blijven intact.

  De OR van DELTA Fiber Nederland heeft een positief advies gegeven. Er worden geen financiële details verstrekt. Sikko de Graaf, CEO van CBizz, zal in het kader van het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd deze maand CBizz verlaten.

  Cbizz in een vorig leven al onderdeel van Caiway

  De overname van Cbizz door DELTA Fiber Nederland is opvallend, omdat Cbizz eerder al onderdeel was van Caiway, één van de bedrijven die nu DELTA Fiber Nederland vormen. Op 1 oktober 2009 zijn de activiteiten van Caiway op de zakelijke markt verzelfstandigd en ondergebracht in de aparte rechtspersoon CAIW Netwerken B.V.

  Op 7 april 2010 werd de naam van het zelfstandige bedrijf Caiway Business veranderd in Cbizz. De focus van CBizz ligt op het initiëren en exploiteren van glasvezelnetwerken op bedrijfsterreinen in Nederland, zo liet het bedrijf destijds weten. Daarnaast zijn diensten toegevoegd zoals de levering van telefoniediensten, met name Carrier-Pre-Select, IP-telefonie en Telefooncentrales.

  Naast de verglazing van bedrijventerreinen is Cbizz de afgelopen jaren altijd actief geweest bij de vraagbundelingscampagnes van Glasvezel buitenaf, eveneens onderdeel van DELTA Fiber Nederland. Glasvezel buitenaf verglaast het buitengebied van grote delen van Nederland.
  https://www.telecompaper.com/nieuws/...-over--1281359

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X