Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Delta Fiber in de media/regio

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Webkabouter
    antwoordde
    Het is nu al zo dat mensen die verhuizen naar/in een bepaalde regio, zich van tevoren laten informeren mbt de _actuele_ stand van het FTTH aldaar (dus niet de plannen, maar de reeds aanwezige mogelijkheden).
    Webkabouter in DELTA Internet en Telefonie

    Laat een reactie achter:


  • snoepdoos
    antwoordde
    Gezien het gebrek aan keuze van aanbieders op de glasvezel van Deltafiber verbaast me het niet dat er nu teruggetrokken wordt.
    snoepdoos in DELTA Internet en Telefonie

    Laat een reactie achter:


  • Webkabouter
    begon een topic Delta Fiber in de media/regio
    Delta Fiber in de media/regio
    Delta Fiber trekt zich terug uit Regio Rivierenland
    Delta Fiber Nederland heeft ook campagnes gevoerd in de regio en het bedrijf heeft meerdere keren aangegeven een FTTH-netwerk te willen uitrollen. Nu UBRivierenland de samenwerking met Digitale Stad heeft gezocht, heeft Delta Fiber besloten geen eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. Wel is het met Regio Rivierenland in gesprek over de mogelijkheid dat de serviceproviders (Caiway, Delta, Helden van Nu, Kliksafe en Online.nl) via het netwerk hun diensten kunnen leveren. Dit betekent dat de abonnees gewoon gebruik kunnen maken van het gekozen abonnement en dat er geen vastrechtvergoeding betaald hoeft te worden. Deze gesprekken lopen nog.

    Delta Fiber verlengt campagne in De Steeg, Ellecom en Rozendaal
    Nadat op de aanvankelijke deadline van 18 mei niet het gewenste deelnemerspercentage werd behaald in De Steeg, Ellecom (gemeente Rheden) en Rozendaal, heeft Delta Fiber Nederland besloten de campagne te verlengen. Bewoners kunnen zich nog tot 22 juni aanmelden. Dit kan bij de deelnemende serviceproviders Caiway, Delta, Helden van Nu en Online.nl. Minimaal 35 procent van de bewoners dient zich aan te melden om uitrol van een glasvezelnetwerk mogelijk te maken.



    Bron: https://www.telecompaper.com/nieuws/...ntent=textlink
    Webkabouter in DELTA Internet en Telefonie

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X