Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Delta Fiber in de media/regio

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • Delta Fiber in de media/regio

  Delta Fiber trekt zich terug uit Regio Rivierenland
  Delta Fiber Nederland heeft ook campagnes gevoerd in de regio en het bedrijf heeft meerdere keren aangegeven een FTTH-netwerk te willen uitrollen. Nu UBRivierenland de samenwerking met Digitale Stad heeft gezocht, heeft Delta Fiber besloten geen eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. Wel is het met Regio Rivierenland in gesprek over de mogelijkheid dat de serviceproviders (Caiway, Delta, Helden van Nu, Kliksafe en Online.nl) via het netwerk hun diensten kunnen leveren. Dit betekent dat de abonnees gewoon gebruik kunnen maken van het gekozen abonnement en dat er geen vastrechtvergoeding betaald hoeft te worden. Deze gesprekken lopen nog.

  Delta Fiber verlengt campagne in De Steeg, Ellecom en Rozendaal
  Nadat op de aanvankelijke deadline van 18 mei niet het gewenste deelnemerspercentage werd behaald in De Steeg, Ellecom (gemeente Rheden) en Rozendaal, heeft Delta Fiber Nederland besloten de campagne te verlengen. Bewoners kunnen zich nog tot 22 juni aanmelden. Dit kan bij de deelnemende serviceproviders Caiway, Delta, Helden van Nu en Online.nl. Minimaal 35 procent van de bewoners dient zich aan te melden om uitrol van een glasvezelnetwerk mogelijk te maken.  Bron: https://www.telecompaper.com/nieuws/...ntent=textlink
  Met twee voeten aan de grond kom je geen stap verder...

 • #2
  Gezien het gebrek aan keuze van aanbieders op de glasvezel van Deltafiber verbaast me het niet dat er nu teruggetrokken wordt.

  Reageer


  • #3
   Het is nu al zo dat mensen die verhuizen naar/in een bepaalde regio, zich van tevoren laten informeren mbt de _actuele_ stand van het FTTH aldaar (dus niet de plannen, maar de reeds aanwezige mogelijkheden).
   Met twee voeten aan de grond kom je geen stap verder...

   Reageer

   Om te reageren, moet je eerst .

   verwerken...
   X