Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Modem naam wijzigen chromecast

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • Modem naam wijzigen chromecast

  Goede middag,

  Wij hebben vorige week een stroomstoornis gehad in heel onze wijk, nadien waren er problemen bij Delta zelf. Na enkele uren hadden we terug telefoon maar geen internet, wifi of televisie. Na enkele keren met de klantenservice gebeld te hebben, was onze modem op 1 of andere manier uit het systeem gegooid en hebben ze die dus een nieuwe naam moeten geven om alles terug in orde te krijgen.

  Hierdoor wil onze Chromecast deze dus niet meer aanvaarden, we hebben al onze mogelijkheden om in te loggen op http://192.168.11.1 gebruikt en geen van onze gebruikersnamen of wachtwoorden worden aanvaard.

  Iemand die ons hierbij kan helpen?

  Alvast bedankt!

 • #2
  Wat je kan proberen is je Chromecast restten en opnieuw instellen met je wifi naam en code, misschien helpt je dat, of bedoel je dat niet.

  Reageer


  • #3
   Super, hier hadden we niet aan gedacht. Bedankt !

   Reageer


   • #4
    Oorspronkelijk gepost door Giovanni Bekijk bericht
    ... we hebben al onze mogelijkheden om in te loggen op http://192.168.11.1 gebruikt en geen van onze gebruikersnamen of wachtwoorden worden aanvaard...
    Is het inmiddels ook al weer gelukt om in te loggen op het modem? Wanneer je een Cisco EPC 3940 hebt, dan kan je eens proberen in te loggen met de gebruikersnaam 'beheer' en wachtwoord 'zeelandnet' (beide zonder ' '). Als je een Sagemcom modem gebruikt, dan staan de standaard inlog waardes op de sticker op het modem.

    Lukt het dan nog niet om in te loggen, stuur dan even een e-mail naar [email protected] met je klantgegevens en dan kijk ik hier verder naar.
    A prudent question is one-half of wisdom

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X