Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

TV/Internet Installation

Samenvouwen
Dit onderwerp is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • TV/Internet Installation

    Ik heb morgen een technicus die een nieuw internet- en tv-pakket gaat installeren bij een huis dat we net hebben gekocht. de vorige eigenaren hadden een soortgelijke opzet maar met de hoofd-tv setup in een andere kamer dan we willen. kan de ingenieur een nieuw antenne-punt op onze gewenste locatie plaatsen?

  • #2
    Waarschijnlijk wel voor EUR16 / 15 minuten excl. materiaal(kosten).
    Met twee voeten aan de grond kom je geen stap verder...

    Reageer


    • #3
      De monteur zal het modem altijd aansluiten op de hoofdaansluiting. Dat is het punt waar het signaal de woning binnenkomt. Wanneer je graag wilt dat het signaal op een andere plek de woning binnenkomt, dan kan je daarvoor een offerte aanvragen via https://www.mijnaansluiting.nl.
      A prudent question is one-half of wisdom

      Reageer


      • #4
        het is ook mogelijk om tv te kijken via de delta tv App. Afhankelijk van de tv zijn er diverse mogelijkheden. Via SMART TV en/of het witte kastje van Delta (DIT) en evt. via de google Chromecast.
        Kijken via het DIT kastje kan bedraad via internetkabel of DRAADLOOS via een zgn. POWERPLUG. (neem wel de allernieuwste/snelste) Je hebt hiervoor geen "ouderwetse" coax aansluiting meer nodig in de woonkamer.
        Via google kunt u uitgebreide beschrijvingen vinden wat de beste oplossing is.

        o.a. HIER: https://www.draadloostvkijken.com/zo...elaansluiting/ en https://www.delta.nl/tv-internet-tel...nteractieve-tv

        Mijn voorkeur gaar uit naar het Witte Kastje van Delta (DIT) Digitaal Internet TV verbonden aan de modem/router met cat.6 internetkabel.
        Indien de tv ver verwijderd staat van de Modem/router dan kan een goede powerline adapter ook een oplossing zijn. Deze stuurt het internetsignaal via uw bestaande electrische bedrading naar een stopcontact in de buurt van uw tv. Monteurs van Delta kunnen u over de kosten informeren (+- 150,-) en evt. deze aanbrengen. Dit is in veel gevallen makkelijker en goedkoper dan het laten aanleggen van een compleet nieuwe kabel en je blijft altijd flexibel in het plaatsen van de tv.
        Laatst bewerkt door rasimaging; 18 Jun 2019, 11:27.

        Reageer

        Om te reageren, moet je eerst .

        verwerken...
        X