Hoi Matthijs,

Ik word moe van dit soort berichten waarom om het volgende ik heb al meer dan een jaar contcact met Ziggosport totaal en dat gaat over het volgende het mogen opnemen van programma's op de interactieve tv ontvanger van Delta overal mag dat behalve bij jullie weten jullie dat wel eigenlijk van jullie concurenten dat het daar wel mag?

Dit is mijn correspondentie van Ziggosport hierover hun antwoorden en dit begint in januari 2018:



10-01-2018 Over de lancering van jullie interactieve ontvanger waarbij Ziggo Sport niet kan worden opgenomen.


Antwoord Ziggosport: Om eerlijk te zijn weten wij hier niets vanaf. Ik zal eens navragen of dit een keuze van onze kant is (wat ik mij niet kan voorstellen, aangezien opnemen bij elke provider kan). Je hoort het nog. Groetjes, Ziggo Sport


11-01-2018 Het uitgebreidde antwoord van Ziggosport: Ik heb het even voor je nagevraagd en het blijkt dat in het huidige contract met Delta deze functies niet zijn opgenomen/aangevraagd. Er komt voor de lancering van deze interactieve ontvanger echter een nieuw contract en mij is verteld dat de kans groot is dat deze functies dan wel zullen worden opgenomen. Ik heb er dus vertrouwen in dat, zodra je deze ontvanger in gebruik gaat nemen, deze functies voor onze zenders beschikbaar zullen zijn. Groetjes, Ziggo Sport.


11-01-2018 Mijn vraag aan Ziggosport Wanneer verwachten jullie dat het nieuwe contract er met Delta gaat komen?



Antwoord Ziggosport: Zoals ik aangaf verwachten we dat dit voordat de nieuwe ontvanger gelanceerd wordt is geregeld. Groetjes, Ziggo Sport


12-01-2018 ik hoop dat het nieuw contract er gauw gaat komen zodat ik kan kijken en opnemen tegelijk.


Antwoord Delta: Als de informatie die Ziggosport jou geeft klopt zou dat natuurlijk erg mooi zijn. Echter is deze informatie bij ons nog niet bekend. Hierdoor kan ik dit niet bevestigen.



Antwoord van Ziggosport: Hoi Daro. Een nieuw contract komt er zeker, anders kan Delta de kanalen helemaal niet meer doorgeven. Ik kan je niet een exacte datum geven, maar dit zal wel zeer binnenkort zijn. Groetjes, Ziggo Sport



25-01-2018 Is er ondertussen al iets meer bekend over dat nieuwse contract bij Delta aangezien ik ondertussen de nieuwe IPTV ontvanger al in huis heb.


Antwoord van Ziggosport: Helaas weet ik niet wanneer het contract getekend wordt en de nieuwe voorwaarden in gaan, sorry! Groetjes, Ziggo Sport


21-02-2018 Ik hoop dat jullie zo gauw mogelijk dat contract gaan aanpassen voor verlenning bij Delta. Voor de nieuwe Delta Digitale IPTV Decoder. Weten jullie dan ongeveer wanneer dit contract afloopt bij Delta?


Antwoord Ziggosport: Helaas heb ik die informatie niet voor je. Groetjes, Ziggo Sport


11-04-2018 Al iets meer bekend over contract verlenning bij Delta?


Antwoord Ziggosport: Er is nog niets bekend over het nieuwe contract. Groetjes, Ziggo Sport


27-07-2018 Ik las het volgende dat jullie bij Ziggo zelf Ziggosport Extra 1 HD en Ziggosport Extra 2 HD gaan doorgeven is daar al iets bekend over of Delta dit zelfde gaat doen en hoe zit dit met gemist op de interactieve ontvanger van alle andere Ziggosport kanalen?


Antwoord Ziggosport: Goede vraag! Dat moet ik even voor je uitzoeken. Zodra ik meer weet hoor je van mij. Groetjes, Rikst


Antwoord Ziggosport: Ik heb net terugkoppeling gekregen. Dit wordt in jou geval allemaal door Delta bepaalt, je kunt het dus het beste even aan hen vragen. Fijn weekend! Groetjes, Rikst


28-07-2018 Er is dan een nieuw contract bij Delta met jullie? Die weten van niks vandaar dat ik het aan jullie vraag. Ze mogen dus van jullie nu deze zenders in HD gaan doorgeven. Ziggosport Extra 1 HD en Ziggosport Extra 2 HD die mag Delta dan door gaan geven in HD en de andere kanalen ook via gemist bij DIT? ( Delta digitale nieuwe IPTV Decoder)


Antwoord Ziggosport: Zoals Rikst al aangaf wordt door Delta zelf bepaald wat ze in HD doorgeven. Je kunt dus het beste even contact opnemen met Delta zelf. Groet, Mirsad


26-02-2019 Ik lees gisteren dit op het forum van mijn provider Delta dat zij Ziggosport totaal nogsteeds niet mogen gebruiken om op tenemen op hun digitale IPTV ontvanger (DIT) terwijl jullie zeggen dat het wel mag met een andere contract. Hoe zit dat nou precies want het begint nu wel erg lang te duren met dat contract. Kunnen jullie gewoon niet eens nader tot elkaar komen want de klant is hier wel de dupe hoor! net als met Ziggosport Docu en Ziggosport Extra nogsteeds maar in SD op de interactieve ontvanger en dan heb ik het helemaal nog niet over de dubbel audio gehad.


Antwoord Ziggosport: Dat zijn keuzes en afspraken tussen providers en contentaanbieders. Net als de content in SD, elke provider moet zelf de keus maken welke zenders er in HD worden uitgezonden.


26-02-2019 Kortom er is nogsteeds geen duidelijkheid. Begrijp ik hieruit dat er nogsteeds geen nieuw contract is terwijl dat wel is toegezegd is door jullie als Ziggosporttotaal zie 12-01-2018.


Antwoord Ziggosport: In de laatste paar contacten met ons, wordt er ook verwezen naar je provider zelf. Zo ook in mijn eerdere bericht, want daar worden deze keuzes gemaakt. Dat deze keus niet is veranderd, kan ik niet mooier maken dan het is.


Tot zover mijn coresspondentie aan ziggosporttotaal nu zou ik graag van jullie antwoord willen en dan met name wat betreft het opnemen van Ziggosporttotaal want dat mag dus overal behalve bij jullie zoals je heb kunnen lezen in het begin van decorespondentie met Ziggosporttotaal.

Dan heb ik nog een 2e vraag is er tot op heden al een nieuw contract afgesloten met Ziggosporttotaal want ik als sportliefhebber begrijp hier helemaal niets meer van wel film1 compleet toevoegen en geen enkel Ziggosporttotaal kanaal bij gemist maar ook nogsteeds geen Ziggosport Docu HD en Ziggosport Extra HD op de interactieve ontvanger.

Dan heb ik het helemaal nog niet gehad over het magere aanbod van Foxsports HD bij gemist bij DIT alleen maar Foxsports 1 HD, Foxsports 2 HD en foxsports 6.

Ik heb het dan ook nog niet eens gehad over het gemis van Foxsports 5HD en Foxsports 6 HD als kanalen te kunnen kijken bij DIT die nu nogsteeds SD zijn.


Kortom de sportliefhebber moet het doen Met Eurosport 1 HD en Eurosport 2 HD bij gemist en de rest heb ik al uitgelegd over Foxsports HD en Ziggosporttotaal.

Hoe zit het dan met mensen die een duur compleet sportpakket hebben? vrijwel niks alleen die 3 Foxsports kanalen via gemist gaat hierin nog wat veranderen? en kom dan niet met de app of de website als alternatief.
Nee want dat is niet wat ik bedoel en dat zelfde geldt voor Ziggosporttotaal. Ik bedoel dan via jullie gemist optie op de interactieve ontvanger.


Met vriendelijke groeten,

Roger