Ook op je vakantiebestemming kijk je tv zoals jij dat wilt. De vakantie begint! Wil je ook aan je zwembad, bij je caravan of in je hotel naar de Nederlandse tv kijken?
Dan hebben we goed nieuws voor je als je binnen de Europese Unie blijft. Je kunt je favoriete tv-programma’s nu heel makkelijk meenemen.

Voorheen was het niet mogelijk om in het buitenland via internet naar het Nederlandse aanbod te kijken. De uitzendrechten waren beperkt tot de landsgrenzen. Nu maakt het binnen de EU niet meer uit waar je kijkt. Hoe je in het buitenland naar je lievelingszenders kun blijven kijken, leggen we uit.

Delta TV App

Op je mobiel of tablet kun je naar alle beschikbare zenders kijken via de Delta TV App. Via de Google Play Store of via de Apple App Store installeer je deze app op je toestel. Daarna kan het kijkplezier beginnen. Heb je een aanvullend abonnement op Film1, FOX Sports of Ziggo Sport Totaal? Dan kun je binnen de EU ook naar deze zenders blijven kijken via de app van deze zenders.

Steek de interactieve tv-ontvanger in je koffer

Kijk je liever op het grote scherm en heb je Delta Interactieve TV? Neem dan simpelweg de interactieve tv-ontvanger mee op vakantie. Het enige dat je op je vakantiebestemming nog hebt, is een goede internetverbinding en natuurlijk een tv. Zodra de interactieve tv-ontvanger is aangesloten en bent ingelogd met je Delta-account, maakt deze verbinding via het internet met ons tv-netwerk. Je kijkt dan tv net zoals thuis. Al je opgenomen programma’s zijn ook beschikbaar. Vergeet alleen niet ook alle benodigde kabels in je koffer te steken!
Wist je trouwens dat je binnen de EU overal gebruik kunt maken van je data-abonnement zonder extra kosten? Heb je in Nederland een abonnement met bijvoorbeeld 5 GB data voor je mobiel, dan kun je die ook gewoon op je vakantiebestemming in bijvoorbeeld Portugal gebruiken. Betekent dus dat je flink wat data hebt om in het buitenland lekker te streamen. Of het nu gaat om live televisie of om een opgenomen serie. Have fun!

Nog geen Delta Interactieve TV?

Met Delta Interactieve TV kijk je tv zoals jij dat wilt. Je haalt namelijk een hoop extra functies op je televisie in huis. Met interactieve tv kies jij namelijk zélf wanneer je een programma kijkt. Met Programma Gemist kijk je tot 7 dagen programma’s terug die je hebt gemist. En je hebt de ruimte om tot 250 uur programma’s op te nemen. Gaat de deurbel net op dat spannende moment in de film? Druk op pauze en kijk weer verder wanneer jij er weer klaar voor bent.