Festivalbezoekers konden bij Concert at SEA hun lol op qua muziek. Er waren diverse podia met muziek, maar ook in de Delta Lounge was het feest. Daar konden mensen onder andere dansen op de muziek van een Silent DJ.

Dansen met een koptelefoon

Dat klinkt gek, dansen met een Silent DJ. Waarschijnlijk ken je het wel; de mensen die willen dansen krijgen een koptelefoon op. Passanten horen dus geen muziek. Dit levert hilarische momenten op, want de dansers gaan uit hun dak en zingen uit volle borst mee, terwijl een paar meter verder op iemand rustig in het zonnetje zit te ontspannen.

Hoewel Silent Disco voor de gemiddelde festivalbezoeker niets nieuws is, blijft het een leuke ervaring. “Eigenlijk zou het een vast onderdeel moeten zijn op elke evenement”, vertelt een van de dansende dames enthousiast.

Silent Disco Concert at Sea

Altijd bereikbaar dankzij Powerbanks

In de Delta Lounge konden mensen ook terecht met een (bijna) leeg mobieltje. Wie maakt er nou geen foto’s en video’s op een festival? Batterijen houden het niet altijd tot het eind van de dag vol. Gelukkig zijn daar Powerbanks voor. Iedereen die zelf geen (opgeladen) Powerbank bij zich had, kon er eentje lenen in ruil voor 5 muntjes. Een fijne service van Delta.

Virtueel surfen

Dankzij de opgeladen mobieltjes konden mensen dus online surfen. Maar ze konden op het festival ook digitaal surfen. Op een Mexicaanse golf in virtual reality. Een bijzondere ervaring, zeker als je nog nooit een VR-bril hebt opgehad. Van de surf-skills werd er een GIF-je gemaakt, zodat bezoekers dit op social media konden delen.

Al met al was het een druk bezochte lounge vol vrolijke bezoekers. “We zijn trots op wat we neergezet hebben. We hebben bezoekers op een ludieke manier een interactieve ervaring kunnen bieden, of dat nou in VR was, door ze te faciliteren met een vol mobieltje of door de gezellige danservaring met de Silent DJ.” vertelt Ilse de Mol – Vink, coordinator sponsoring & events.