Met DELTA Interactieve TV geniet je nog meer van jouw tv-avond. Jij bepaalt waar en wanneer je je favoriete programma’s kijkt. Ben je net te laat voor het journaal? Met Begin Gemist start je met één druk op de knop een programma vanaf het begin.

Heb je zin in een glas wijn midden in een aflevering van Wie is de Mol, of gaat de deurbel net op het spannendste moment van de film? Met de pauzeknop zet je je tv even stil, en kijk je verder wanneer jij er weer klaar voor bent.

DIT is niks missen

Gebruik de opnameknop als je geen tijd hebt om verder te kijken en kijk het programma terug wanneer het jou uitkomt. Met de Elektronische Programma Gids (EPG) zie je in een overzicht wat er op tv is. Selecteer daarin gelijk de programma’s die je wilt opnemen, of blader terug in de gids om een eerder uitgezonden programma direct terug te kijken.

Op al je schermen

Met de interactieve tv-ontvanger kijk je DIT op het grote scherm, een 4K-geschikte ontvanger die klaar is voor de toekomst. Daarmee kijk je de mooiste programma’s in haarscherpe HD-kwaliteit. Maar dat is niet alles. Via de DELTA App kijk je waar jij maar wilt op je laptop, mobiel en tablet.

Is DIT iets voor jou?

De interactieve tv-ontvanger is nu zes maanden gratis, daarna huur je ‘m voor € 3,50 per maand. Omdat je met DIT interactieve tv kijkt via het internet, heb je een internetpakket van ons nodig. Bekijk welk Alles-in-1-pakket bij jou past. Heb je al het beste internet van Zeeland? Bestel DIT dan gelijk.