Deze zomer gaan we Allemaal Digitaal! Heel Zeeland kijkt dan via DELTA naar de beste beeldkwaliteit op tv en luistert naar het kraakheldere digitale radiosignaal. Door de volledige overstap naar digitaal komt er extra ruimte op het netwerk. Met die ruimte is Zeeland klaar voor de digitale toekomst.

Vanaf 20 augustus schakelt DELTA volledig over naar de beste kwaliteit via het digitale signaal. Vanaf dat moment kun je geen zenders meer zien of beluisteren via het analoge signaal. Voor het zover is, nemen we eerst een aantal andere stappen. Zo schakelen op 1 mei de buitenlandse tv-zenders ARD, ZDF, WDR, BBC 1 en TV5MONDE al volledig over naar het digitale signaal. Mensen die nog analoog kijken, zien vanaf dat moment op die kanalen informatie over hoe ze kunnen overstappen.

Nog niet overstapt?

Kijk jij nu nog analoog? Maak je geen zorgen. Wij helpen je graag bij de overstap. Via de Allemaal Digitaal-adviestool krijg je inzicht in wat je moet doen om straks niets te missen van het zenderaanbod. Je krijgt op basis van jouw situatie de beste oplossing aangeboden. DELTA weet dan ook welke informatie jij als klant nog nodig hebt. Een overzicht van alles over digitaal kijken en luisteren vind je ook op DELTA.nl/AllemaalDigitaal.

DELTA helpt!

De komende periode helpt DELTA samen met partners analoge kijkers met de overstap. Zo is DELTA bereikbaar, zichtbaar en dicht bij de klant. We rijden onder meer met de met de Allemaal Digitaal-infobus kriskras door Zeeland voor persoonlijke hulp. De infobus vind je onder meer op markten en bij evenementen.

Krijg persoonlijk advies: de DELTA-dealer

Je kunt ook terecht bij een DELTA-dealer bij jou in de buurt. Zij geven je persoonlijk advies hoe je het beste kunt kijken en luisteren naar het digitale signaal van DELTA. Ook geven ze je uitleg over de verschillende apparatuur. De dichtstbijzijnde dealer vind je op DELTA.nl/dealers.

Ruimte op de kabel

Nieuwe apparatuur op 15.000 locaties

Elk jaar stijgt het internetgebruik via het DELTA-netwerk met 40 procent. En die groei neemt de komende jaren alleen maar toe. Vanwege de snel groeiende vraag werken we aan het Next Generation Netwerk. Zo plaatst DELTA op 15.000 locaties in het netwerk nieuwe apparatuur en stapt DELTA volledig over op het digitale signaal voor tv en radio. Daardoor is er meer capaciteit op het netwerk beschikbaar en verhoogt de internetsnelheid tot maar liefst 1 Gbps