We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Een pittige thaise groene curry met pandanrijst en kip.
'slow food' op z'n best! Je zou denken dat draadjesvlees een enorm tijdrovend recept is, maar het is eigenlijk maar een kwartiertje werk. Mooi...
Een heel simpel, maar erg smakelijk recept. Kinderen zijn er dol op!
Draadjesvlees, met een aparte twist door de toevoeging van appels en trappistenbier.
Een recept hoe je met een vrij eenvoudig ingrediënt als kip een gerecht met een sjieke uitstraling kunt maken. Zou zelfs kunnen als hoofdgerecht met kerst.
Even prima recept om even snel een lekker hoofdgerecht in elkaar te flansen.
Je zou in plaats van de biefstuk ook kreeftenstaartjes of rivierkreeftjes door de noedels kunnen doen. Door de biefstuk is het een zwaarder gerecht geworden....
Osso buco of ossobuco is een bekend italiaans (milanees) vleesgerecht. De basis van ossobuco zijn kalfsschenkels, dus niet al te goedkoop. De kalfschenkels...
Choucroute is frans voor zuurkool. Het franse element is de wijn waarin de zuurkool gestoofd wordt. In dit recept wordt een riesling gebruikt. Je kunt...
Je kunt dit recept voor gebraden rosbief bijna altijd maken. Je snijdt de kruiden, braadt het rundvlees vijf minuten aan en de rest gebeurt in de oven. Je...
Van restaurant segugio uit amsterdam: een fantastisch pasta gerecht met artisjok. Orecchiette is schelpen pasta en daardoor ideaal om er een saus bij te...
Het recept van de cordon bleu of schnitzel cordon bleu komt waarschijnlijk uit zwitserland of oostenrijk en dankt zijn naam aan de gelijknamige kookschool...
Dit is een verschrikkelijk gemakkelijk en erg lekker recept met pitabroodjes en gehaktballetjes. Je kunt in plaats van de gehaktballetjes de pitabroodjes...
Boeuf bourguignon is een traditioneel frans recept. Het vlees wordt gestoofd in rode wijn en een boeket aan groenten, zoals wortelen en champignons. Vroeger...
Een prachtig wildgerecht van restaurant jagersrust. De hazenrug wordt gecombineerd met oosterse spitskool en dat past perfect. Een heerlijk hoofdgerecht. In...
Blijf op de hoogte en abonneer u op onze nieuwsbrief
ZeelandNet © 2018, onderdeel van DELTA Fiber Nederland B.V.