ZeelandNet

Zeeland Culinair

zuurkool met ananas

Ovenschotel

Inzender Anne Mieke
Keuken Hollands
Type Hoofdgerecht, Vlees, Winter
Waardeer dit gerecht!
(0 stemmen)

Bereidingswijze

hete lucht oven 190gr.
ovenschaal {ingevet}
Kook de aardappelen gaar en pureer ze.
Bak het gehakt rul {peper en zout toevoegen} en doe hierbij de gesnipperde ui de zuurkool en de stukjes ananas. Blus het geheel af met een flinke scheut ketjap.
Schep het gehakt mengsel in de ovenschaal en doe hier op de gepureede aardappelen.
Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven,ong.25 minuten

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • 1,5 kilo aardappelen
    500gr. zuurkool
    500gr.gehakt
    1 blikje ananas
    1 ui
    flinke scheut ketjap
    melk
    zout en peper

Deel dit recept