ZeelandNet

Zeeland Culinair

stamppot van groene kool met ham, mosterd en kaas

Een heerlijke winterse stamppot, niet duur en snel gemaakt en vooral erg lekker !

Inzender jacq4461
Keuken Hollands
Type Hoofdgerecht, Overig, Winter
Waardeer dit gerecht!
(3 stemmen)

Bereidingswijze

aardappelen en groene kool koken, ondertussen de hamreepjes bakken.
Als de aardappel en de groente gaar zijn, kooktijd is ongeveer even lang,alles door elkaar stampen met wat jus erdoor.
Voeg naar smaak 2 of meer eetlepels mosterd toe en roer de hamblokjes er ook meteen door.

Daarna bestrooien met wat geraspte kaas en nog even onder de grill bruin laten worden !

Variaties / Tips voor het opdienen

Lekker met een bal gehakt !

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • aardappelen
    hamblokjes
    geraspte kaas
    mosterd
    jus
    groene kool

Deel dit recept