ZeelandNet

Zeeland Culinair

Spinazie geroerbakt met gamba's

Snel, gezond en zowel koolhydraatarm als -rijk

Inzender AFdeKraker
Keuken Italiaans
Type Hoofdgerecht, Pasta, Snel
Waardeer dit gerecht!
(7 stemmen)

Bereidingswijze

Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze. Bak de gamba's en champignons bruin in een wok; haal ze uit de wok en leg ze apart. Roerbak de spinazie en giet ze af totdat er bijna geen vocht meer uit komt en doe het terug in de wok. Doe de inhoud van het bakje boursin cuisine erbij en warm op en doe de gamba's en de champignons er nog even bij. Verdeel de pasta over 2 of 3 borden en doe het spinaziemengsel met de gamba's en champignons erover, verdeel de tomaatjes erover en maak het af met wat pijnboompitjes.

Variaties / Tips voor het opdienen

Zonder pasta dus koolhydraatarm en met pasta koolhydraatrijk.

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • Ca. 200 gram pasta naar keuze (geen spaghetti)
    1 zak spinazie van 450 gram;
    Een bakje boursin cuisine;
    1 bakje champignons van 250 gram
    Gamba's uit de diepvries (gepeld)
    Eventueel zongedroogde tomaatjes (grand gerard)
    Pijnboompitjes
    Wat zout en peper voor de smaak

Deel dit recept