ZeelandNet

Zeeland Culinair

Quiche met spinazie en zalm en geitenkaas

Ovenheerlijke quiche, die snel klaar is. Ideaal recept voor drukke dagen, snelle mama's en onverwachte visite.

Inzender Petra van der Pool
Keuken Hollands
Type Hoofdgerecht, Hartig, Snel
Waardeer dit gerecht!
(4 stemmen)

Bereidingswijze

Voorbereiding
Oven voorverwarmen 200 C .
Snij de zalm in blokjes.
Snij de paprika in kleine blokjes, half blikje mais uitlaten lekken
Spinazie laten ontdooien en goed uitknijpen, dan toevoegen.
De eieren, room en geitenkaas door elkaar mengen.
Zout en peper naar smaak toevoegen.

Bereidingswijze
Bekleed de quichevorm met de blaadjes bladerdeeg.
Voeg de ingrediënten bij elkaar en stop het in de vorm.
De quiche gaat een half uur in de oven.

Variaties / Tips voor het opdienen

Snijd de quiche in mooie taartpunten en serveer het met een frisse salade.
Succes gegarandeerd.

1 reactie

staat in mijn oven heb er nu al zin in en zo makkelijk.

angela

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • Ingrediënten voor 2 personen
    Spinazie diepvries 450 gram
    1 rode paprika
    1/2 blikje mais (klein)
    200 gr zalm
    2 eieren
    1/2 pakje kookroom
    +/- 60 gram geiten kaas
    4 a 5 blaadjes roomboterbladerdeeg
    Zout en peper toevoegen naar smaak.

Deel dit recept