ZeelandNet

Zeeland Culinair

7 reacties

Poempie

-  

Poempie, je hebt gelijk. De bereidingstijd is 30 minuten + daar nog eens 30 minuten bovenop met 180 graden in de oven is echt teveel van het goede. Gebruik in dit geval liever een salamander om de kaas even te gratineren. Is in 2 minuutjes gebeurt. Het resultaat zal zeker 100% beter zijn. Voor de rest, met een beetje aanpassingen, best wel een leuk recept om te proberen. Zal ik zeker doen.

bram

-  

ehhh die salamander? haal je die bij de plaatselijke dierenwinkell??? zielig wel hoor van zo`n dier.........

loetje

-  

daatis nieks

cveta

-  

Ik heb het recept al een tijdje maar wegens ruimtegebrek helaas geen oven. Kan het ook gewoon zonder oven?

E.S.M.

-  

E:S:M; je kan het ook gewoon met deksel op pan doen, dan smelt de kaas ook wel en word de kipfile ook minder droog

jojo

-  

Die kip was het na zo'n lange tijd in de oven ook meer dan zat en is zich daarna volledig te buiten gegaan aan de marsala! Met zoveel alcohol erin heb je dan echt een plofkip.

Peer

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • 1 kipfilet per persoon
    2 plakjes parmaham per persoon
    50 gram geraspte Parmezaanse kaas
    2 glazen droge marsalawijn
    200 ml groentebouillon
    1 kleine zak soepgroenten
    Alpro soja cuisine
    1 eetlepel maïzena

Deel dit recept