ZeelandNet

Zeeland Culinair

Pilaf

Snel, makkelijk en goedkoop gerecht met, rijst, kipfilet en perzikken

Inzender bolisa@zeelandnet.nl
Keuken Oosters
Type Hoofdgerecht, Pasta, Budget
Waardeer dit gerecht!
(3 stemmen)

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in stukjes. Bak ze tot ze gaar zijn. Voeg de in stukjes gesneden perzikken toe en de tomatensaus. Breng naar eigen invulling op smaak met kruiderij. Eventueel zoet houden of scherp maken. Rijst koken en klaar is de kok.

Variaties / Tips voor het opdienen

Heerlijke frisse sla erbij serveren.

1 reactie

Zo zonder enige kruiden erin noem ik dit recept niet PILAF maar alleen maar LAF!

Arie Lex

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • rijst
    Kipfilet
    Perzikken uit blik
    Tomatensaus

Deel dit recept