ZeelandNet

Zeeland Culinair

mexicaanse kip 4 personen

het is makkelijk niet duur en heel erg lekker

Inzender uggi
Keuken Wereldkeuken
Type Hoofdgerecht, Gevogelte, Budget
Waardeer dit gerecht!
(7 stemmen)

Bereidingswijze

snijd de kipfile in stukjes en ook de ananas
bewaar het sap van de ananas kipfile peper zout en kerrie bestrooien
snijd de uien in stukjes niet te groot
bak de kipfile aan dan de uien erbij even braden tomatenketchup erbij heel de fles
dan ananas en het sap erbij beetje sambal naar behoefte
laten sudderen ongeveer 25 tot 30 min. tot de kip gaar is even proeven.
Rijst koken en klaar.

Variaties / Tips voor het opdienen

rijst in een kopje of bekertje doen daarover de mex kip.
helaas geen foto.

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • kipfile 4 x
    blik ananas
    fles tomatenketchup
    2 grote uien
    sambal
    rijst
    peper zout kerrie

Deel dit recept