ZeelandNet

Zeeland Culinair

makkelijk en lekker

Dit is geen bestaand menu,maar gewoon een keer geprobeerd,en in me kennissen kring bevalt het goed

Inzender bazney
Keuken Wereldkeuken
Type Hoofdgerecht, Vlees, Budget
Waardeer dit gerecht!
(0 stemmen)

Bereidingswijze

maak de spruitjes schoon,en kook ze tot ze beetgaar zijn.
Bak intussen het vlees in wat olie en of boter.bereidings tijd naar gelang het gewicht
kook de aardappelen of bereid de puree.
giet de spruitjes af,en laat die even met het vlees megaren.
Giet de hoeveelheid melk die op het pakje staat van de kerriesaus samen bij de spruitjes en het vlees.
laat dit even opkoken en doe daarna het vlees met spruitjes in een ovenschaal .
roer het even door in de schaal zo dat alles goed verdeeld is.
Daarna kan de puree gemaakt van aardappelen of pakje er boven op verdeeld worden,strooi er wat gerapte kaas over,zet de hetelucht oven op 200 graden,en zet het gerecht 30 min ongeveer er in.de laatste 10 min wil ik wel eens op het laatste wat plakjes tomaat er boven op leggen.

smakelijk eten.

Variaties / Tips voor het opdienen

n.v.t

1 reactie

Het lijkt mij een heerlijk gerecht. Alleen jammer dat er geen lijst van ingrediënten bijgevoegd is. Hoeveelheden en bijvoorbeeld: wat voor soort vlees wordt er gebruikt?

C.C. Koole

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • 500 gram spruiten.
    shoarma of varkensreepjes
    1 zakje kerrie saus
    150 gram aardappelen of instantpurree
    een ingevette ovenschaal

Deel dit recept