ZeelandNet

Zeeland Culinair

kabeljauwfilet in kreeftensaus

Heerlijk gerecht, makkelijk en snel te bereiden.

Inzender peetje1
Keuken Hollands
Type Hoofdgerecht, Vis
Waardeer dit gerecht!
(10 stemmen)

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op ong 200 graden.
kabeljauwfilet peper en zouten en in de ingevette ovenschaal leggen.
Blik kreeftensoep NIET verdunnen met water maar het hele potje creme fraiche er doorheen mengen. Ook wat dille toevoegen. Het hele mengsel over de kabeljauw verdelen en in het midden van de oven zetten. Na ongeveer een half uurtje is de vis gaar.

Variaties / Tips voor het opdienen

Heerlijk met stokbrood en kruidenboter en een frisse salade!!

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • 1 kilo kabeljauwfilet,
    1 blik dikke kreeftensoep die (normaal) moet worden aangelengd met water,
    zout, peper, dille
    creme fraiche 1 potje
    ovenschaal

Deel dit recept