Kaasstengels van bladerdeeg met blauwaderkaas
Een fantastische snack voor op een feest. De normaal heftige smaak van de blauwe kaas valt nu reuze mee. Deze kaasstengels lust iedereen.
Inzender | kookse.tv |
---|---|
Keuken | Hollands |
Type | Bijgerecht |
Bereidingswijze
1.
Verwarm de oven voor op 210ºC. Ontdooi het bladerdeeg.
2.
Maak kleine blokjes van de kaas.
3.
Bestrooi het bladerdeeg met de kaasbrokjes.
4.
Leg er een vel bladerdeeg overheen en bestrooi die weer met kaas. Leg daar ook weer een vel bladerdeeg op.
5.
Druk het goed aan en rol het geheel uit tot een grotere plak.
6.
Verdeel de plakken in repen van 1,5 cm, kwast er eigeel over.
7.
Bak de stengels in 20 minuten goudbruin.
7 reacties
lijkt me erg lekker. ga het zeker proberen.
Ook mogelijk met een andere kaas soort want het woord blauw ADER kaas doet mij al huiveren. Doet mij aan spataderen denken brrrrrrr
ok mongelijk met adere.probire eens meet feta kas
ik maken zelaf blader deer deeg
ik maken zelaf blader deer deeg.probieren meet feeta kas.mar kan ok meet ponpun.
Ikke nietu beegrijp waatu jij zeggu
heerlijk met feta en tuinkruiden