Italiaanse visschotel
Heerlijke schotel met groente en vis die met pasta,rijst of aardappelen gecombineerd kan worden.

Inzender | bojoura |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Type | Hoofdgerecht, Vis |
Bereidingswijze
Eerst de oven voorverwarmen tot 200 C. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui met de knoflook kort, (tot de ui glazig is) voeg daarna de paprika en de wortel toe en laat dit 5 minuten stoven. Voeg na de 5 minuten de tomatenblokjes(verse) toe en laat dit weer een paar minuten goed doorwarmen( het mag geen pap worden), voeg daarna het blikje tomatenblokjes toe en de erwtjes.Voeg als laatste naar smaak de italiaanse kruiden toe. Laat dit nog 2 a 3 minuten doorwarmen. In een ovenschaal doe je eerst een laag van de saus, daarop leg je de vis naar keuze( kan ook met zalm of scampi's) en doe daarop weer een laag saus en dek tenslotte af met een laagje kaas. Doe de schaal circa 20 minuten en de voorverwarmde oven.
Variaties / Tips voor het opdienen
Met pasta vind ik het lekkerst, ook heerlijk met rijst, aardappelen of aardappelkroketjes.
6 reacties
Klinkt njammie, maar kijk ik niet goed, of mis ik een lijstje met ingredienten en hoeveelheden? Als dat er niet is, wil ik dat eigenlijk wel graag hebben. :)
Njammie keek heel erg met haar neus. Gevonden. Het plaatje zag er zo lekker uit, dat ik niet genoeg naar rechts keek. ;)
1
geprobeerd (enkele twists er aan gegeven zoals een pot wortel/erwt en 1 blik tomaten blokjes en een pakje tomatensaus) en door het gezin als voor herhaling vatbaar bestempeld!!!!
Lenny
Lenny weer..