ZeelandNet

Zeeland Culinair

heeeerlijke pastasaus

Een heerlijk romige tomatensaus voor bij de pasta

Inzender noteclub
Keuken Italiaans
Type Hoofdgerecht, Vlees, Snel
Waardeer dit gerecht!
(0 stemmen)

Bereidingswijze

fruit de prei met de ui en de cornetbeaf.
doe de gezeefde tomaten er bij en doe het gehakt er door roeren.
laat het een half uurtje zacht pruttelen en voeg naar eigen smaak peper en zout bij.
Smullen...........................

Variaties / Tips voor het opdienen

het is weer eens wat anders dat je het gehakt niet rul bakt.
je krijgt een heerlijke romige zachte smaak. succes verzekerd...........

2 reacties

Mhuh! En dit meen je serieus?

Willem

-  

Vervang deze saus met ketchup, heeeerlijk!!......en anders is het zonde van de pasta.

Arie Lex

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • Voor 4 pers:
    5oogr rund-of halfom gehakt
    1 blikje cornetbeaf (198 gr )
    5oogr prei,2 laurierblaadjes,peper en zout,olijfolie
    2 uien
    2 pakjes gezeefde tomaten

Deel dit recept