ZeelandNet

Zeeland Culinair

Gehakt-tagliatelle

Even prima recept om even snel een lekker hoofdgerecht in elkaar te flansen.

Inzender ocramtsoort
Keuken Fusion
Type Hoofdgerecht, Pasta, Snel
Waardeer dit gerecht!
(48 stemmen)

Bereidingswijze

Wel de groenten uit het bamipakket in een kommetje heet water.
Zet een flinke pan water op om de tagliatelle in gaar te koken. Als het water kookt een scheutje olijfolie aan het water toevoegen, zodat de pasta niet aan elkaar blijft plakken. Kook de pasta en proef na een minuutje of de pasta gaar is. Giet de pasta af.
Bak het gehakt rul en voeg peper naar smaak toe. Als het gehakt gaar is, kan de roerbakgroente de pan in om even mee te bakken. Bami kruidenmix erbij. Knijp boven de gootsteen de gewelde groentenmix uit en doe dit ook in de pan. Even de husselenmet de tagliatelle en klaar is kees.

30 reacties

dit lijkt nergens op. voor het zelfde geld is alles vers en de smaak veel beter. Je staat toch in de keuken, maak er dus wat beters van.Zeer matig. 1 ster. .

hans

-  

Beste Hans, Nou nou wat zijn we weer lief voor elkaar. kritiek mag altijd maar misschien moet je eens leren ook een ander te respecteren. af en toe best lekker 3 sterren

Elizabeth

-  

Bah, helemaal eens met Hans

Annie

-  

Ik heb het uit geprint Je heb zo eten en smaak lekker!!!! Een ster van mij er bij dat heb je verdient Groetjes Roos

Roos

-  

gemaakt en smaakt goed hou ik erin! dikke 3sterren verdiend!

michael

-  

Sorry hoor maar dit is toch gewoon luie wijven Bami? Verse groente horen er in gerechten anders kan je nog beter een portie kant en klaar ergens halen daar zit meer in dan hier een zakje gedroogde groente die je moet wellen. bah ikke dus niet.

Marga

-  

hallo wat zijn we negatief zeg het kan toch dat je een dag eens makkelijk wil koken nauw dan is dit toch ideaal of zie ik dat verkeerd als je moe van je werk kom ga je toch ook geen uren in de keuken staan of wel dan sorry hoor

dethon

-  

Inderdaad niet te negatief doen, je kan er altijd nog zelf verse groenten bijdoen en dat zakkie groenten als extra smaaktoevoeger zien. Pak voorgesneden groente voor de luie mens en zelf snijden voor de mensen met meer puf. Niet te moeilijk doen gewoon genieten het leven is al moeilijk genoeg.... En anders eet je er gewoon een lekkere gezonde salade van tomaten en komkommers bij

Yvon

-  

onduidelijk recept: welke groente,uit welk bamipakket????? roerbakgroente meebakken,kruidenmix erbij???????????gewelde groenten uitknijpen!!!!!!!! HEEL ONDUIDELIJK

Ria

-  

Sorry Ria, maar rechts bovenin staat een lijst met ingredienten. En volgens mj is een roerbakschotel italiaans redelijk vers. Als je het zelf kruid met italiaanse kruiden heb je het bamipakket niet nodig. Voor de rest is het best lekker.

Anita

-  

wat `n verschrikkelijke combi. heb respect voor taglia, je eet toch ook geen boerenkool met gebraden kippenvleugeltjes afgegoten met kaassous, bah bah wat en babykeuken recept

nel

-  

Vers is vééééééél lekkerder en gezonder. Kost even wat meer tijd, maar dit ga ik zeker niet maken!

Jeannet

-  

Wat een hypocrieten hier. Respecteer elkanders gerecht en loop niet zo te zeiken. De reacties zeggen al genoeg over jullie karakter, stelletje zurige wijven.

Jort

-  

je moet gedroogde groenten niet wellen, er zit vocht genoeg bij de groenten en de mie anders wordt het zo kleffeg

willem

-  

Moet er niet aan denken dit voorgeschoteld te krijgen.....

Awa

-  

Olijfolie helpt niet tegen het plakken. Plakken gaat het alleen als je pasta in te weinig water kookt! Laat de olijfolie dus maar thuis, voor de rest.......bah!

moi

-  

Ik DACHT DAT ZE IN ZEELAND TOCH WEL BETER KONDEN KOKEN EN GEZONDER, HIER ZITTEN TOTAAL GEEN VITAMINE IN, EET DAN LIEVER EEN BOTERHAM, DAT IS VEEL GEZONDER.

elsje

-  

sorry super slecht gebruik vers is beter

rudolf

-  

Ik reageer haast nooit, maar inderdaad van de negatieve reaties wordt je echt beroerd van. Heel misschien heeft degene die het resept heb geschreven wel een heel druk bestaan of dat ze la\ng moet werken. Zelf heb ik het recept geprobeerd en voor mij was het heel erg lekker.

Tonia

-  

daar is niks mis mee, alleen wel ik de droge groenten niet,want de mie is al vochtig genoeg en ik doe er ook nog verse bakmix door

willem

-  

Als je zo ongeveer twee weken niets hebt gegeten dan is het smullen geblazen

Arie

-  

Zoek een leuk gerecht; lees ik dit.. krijg het idee dat mensen die hele dagen thuis zitten alle tijd hebben om te koken, erg fijn voor hun; maar heb ik helaas niet, en ben er wel blij mee! Als je je verveelt; ga wat nuttigs doen met je leven zou ik zeggen, mensen die zo miepen hebben naar mijn idee teveel tijd over! Vind je het niks; kijk dan gewoon verder naar een ander recept ipv zo af te geven op een ander! Mijn Dank wel voor het recept dus!!!

wil

-  

je hoeft de mix niet te wellen, er zit genoegvocht in de verse groenten

willem

-  

ik moet dit nog eten, maar aan de reacties denk ik ,wat weinig respect voor een minder culinair eten, wat snel op tafel moet voor de werkende persoon of iemand die geen zin heeft om te koken !

frank

-  

Eerste keer dat ik reageer, en niet op het eten. Wat een negatieve reacties op dit recept. Volgens mij wordt over het hoofd gezien dat er wel degelijk verse groenten in dit recept zitten. En het Conimexpakje is goed voor dat extra tintje! Veer zuurpruimen en azijndrinkers in Zeeland zeg!!

Joop

-  

ik vind dus idd dat je gewoon kunt zeggen ik vind er niet veel aan nee dat moet met kracht termen als luie wijven zal zelf wel het grootste luie wijf zijn

peter

-  

albert heijn de duurste tent en de slechtste

je kan beter naar de liddl gaan goedkoper en bete

-  

Gewoon een onzin recept, een kleuter kan dit nog maken. Heel zielig en op zoek naar aandacht????

Andre

-  

Groetjes en succes

ben hier voor de eerste keer maar ook voor de laat

-  

Van de zeeuwen moet je het hebben .echt onbeschoft volk .zo een mens af te kraken .of ze het zelf allemaal beter kunnen .en ja zo als je ook lees vrouwen achter fornuis . Stelletje respectlooze figuuren .

Ton Polderman

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • - Bamipakket special van Conimex
    - Italiaanse roerbakgroenten
    - Verse pasta (van de Albert Heijn)
    - 500 g rundergehakt
    - Peper uit de molen

Deel dit recept