garnalen met rijst
Een heel eenvoudig recept. Ooit proefde ik het in een restaurant en met wat aanwijzingen en eigen creativiteit is het dit geworden:
Inzender | kaatjecanada |
---|---|
Keuken | Spaans |
Type | Hoofdgerecht, Vis |
Bereidingswijze
Garnalen in kerriesaus
Per persoon : 100 gr garnalen, 1 kleine ui.
Ui fruiten in olie, garnalen even laten meebakken, stukjes appel en/of sinaasappel, banaan, rozijnen en (eventueel)walnoten toevoegen.
Eet smakelijk!
Geheel afmaken met kerriesaus (kant en klaar te koop, meestal voor 2/3 personen) (alternatief kerrie/mangosaus)
Serveren met rijst en sla.
Variaties / Tips voor het opdienen
zoals gezegd met rijst en een (groene) salade
1 reactie
Ik citeer: 'Ingrediënten garnalen, ui en verschillende fruitsoorten en kerriesaus'.... Huh?! Waar komt de rijst dan ineens vandaan???