ZeelandNet

Zeeland Culinair

11 reacties

hennie62@zeelandnet

-  

hennie62@zeelandnet

-  

Er zit in de hobeinstraat een toko die de pangsit vellen verkoopt.

boris

-  

is er op schouwenduiveland ook een adres, waar ze die pangsit vellen verkopen? bedankt voor de moeite.

joop

-  

diet receept is over genomen dur zaaj kanet faan fabriekant

cveta

-  

u kunrt de pangsit vellen ook zelf maken bloem ei en water en vrij dun houden

lekker

-  

kun je ook filodeeg gebruiken

karin

-  

Waar kan ik in Zeeuwsch-Vlaanderen een toko vinden die dat heeft? Filovellen heb ik ook geprobeerd, de laatste keer dat ik ze kocht waren ze al uitgedroogd bij aankoop. Tegenwoordig maak ik zelf maar velletjes, die voldoen redelijk.

Jan

-  

ooud recept. reuzel uien knoflook wittikool tauge reepjeskip.loempia baslag zoals boven genoemd.de reuzel ontvellen klein snijden.en bakken in een wadjang.als dit is uit gebakken de reuzel passeren.nu gaan we de vulling bereiden.naar smaaktoevoegen sambal en ketjab beetje zout nahet af bakken het geheel in een vergiet uit laten lekken enafkoelen

pieter

-  

Lekkel, loempia, jammie, jammie.

Willem

-  

Toko Mampir in Vlissingen , pangsitvellen zijn kleine vierkanten vellen ,loempiavellen zijn groter!

Francois Botter

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

Deel dit recept