We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Deze geitenkaastaart is ideaal als lunchgerecht, als "frans dessert" of als licht hoofdgerecht. Een heel veelzijdig recept dus. In de winter kun je...
Osso buco of ossobuco is een bekend italiaans (milanees) vleesgerecht. De basis van ossobuco zijn kalfsschenkels, dus niet al te goedkoop. De kalfschenkels...
Choucroute is frans voor zuurkool. Het franse element is de wijn waarin de zuurkool gestoofd wordt. In dit recept wordt een riesling gebruikt. Je kunt...
Een heerlijk makkelijk nagerecht. Je kunt bijvoorbeeld een lange vinger in de chocolade dippen. Laat de chocolade op kamertemperatuur laat komen, anders...
Veel mensen denken dat de ceasarsalade vernoemd is naar julius caesar. Dit klopt niet: de restaurateur caesar cardini (een geboren mexicaan) heeft het recept...
Je kunt dit recept voor gebraden rosbief bijna altijd maken. Je snijdt de kruiden, braadt het rundvlees vijf minuten aan en de rest gebeurt in de oven. Je...
Spritsen zijn luchtige, brosse koekjes met een vleugje vanille. De typische spritsvorm krijg je door het deeg in golvende bewegingen op de bakplaat te...
Restaurant segugio uit amsterdam maakt deze antipasti. Het is een soort italiaanse amuse. Dit gerecht is zoals echt italiaans eten moet zijn, met de pure...
Van restaurant segugio uit amsterdam: een fantastisch pasta gerecht met artisjok. Orecchiette is schelpen pasta en daardoor ideaal om er een saus bij te...
Het recept van de cordon bleu of schnitzel cordon bleu komt waarschijnlijk uit zwitserland of oostenrijk en dankt zijn naam aan de gelijknamige kookschool...
Dit is een verschrikkelijk gemakkelijk en erg lekker recept met pitabroodjes en gehaktballetjes. Je kunt in plaats van de gehaktballetjes de pitabroodjes...
Boeuf bourguignon is een traditioneel frans recept. Het vlees wordt gestoofd in rode wijn en een boeket aan groenten, zoals wortelen en champignons. Vroeger...
Een prachtig wildgerecht van restaurant jagersrust. De hazenrug wordt gecombineerd met oosterse spitskool en dat past perfect. Een heerlijk hoofdgerecht. In...
De spitskool wordt samen met rode paprika, kerriepoeder en komijn roergebakken. Samen vormen de kruiden en groenten een fantastisch vegetarisch gerecht....
Dit gebakje maak je met amandelen en frambozenjam. Het is wat machtig, maar erg lekker, en je moet wat zondigen op zijn tijd, toch? Trek er ruim de tijd voor...
Blijf op de hoogte en abonneer u op onze nieuwsbrief
ZeelandNet © 2018, onderdeel van DELTA Fiber Nederland B.V.