ZeelandNet

Zeeland Culinair

Regels

Onderstaande regels helpen u begrijpen wat het betekent om actief te zijn op ZeelandNet Culinair.
Onthou dat uw deelname aan ZeelandNet Culinair onderhevig is aan onderstaande regels en onze gebruiksvoorwaarden.

Wat te doen

 • Wees vriendelijk.

  ZeelandNet is er voor allerlei soorten mensen, die allemaal het recht hebben op een aangename webervaring en misschien niet altijd denken wat u denkt, geloven wat u gelooft of zien wat u ziet. Dus, blijft beleefd en respectvol in uw interactie met anderen.

 • Maak een leuk verhaal.

  Wees creatief en probeer uw publiek enthousiast te maken voor uw heerlijke gerecht. Uw recept wordt beter gewaardeerd als u aandacht hebt besteed aan het uw verhaal. Recepten met een plaatje worden vaker aangeklikt, dus probeer een plaatje te maken (of vinden) van het gerecht.

 • Kies de juiste kenmerken

  Onze bezoekers gaan gericht op zoek naar een bepaalde menugang of ingrediënt (bijvoorbeeld een hoofdgerecht met vis). Het is vervelend als een gevonden recept niet de eigenschappen heeft die bezoekers verwachten.

Wat niet te doen

 • Gebruik ZeelandNet Culinair niet om uw frustraties te uiten.

  Deze website dient niet als klaagmuur en is ook geen plek om andere bezoekers lastig te vallen, te intimideren of uw mening op te dringen. Het is helemaal not done om u voor te doen als iemand anders. Als we een klacht ontvangen over uw gedrag, dan kunnen wij u de toegang tot de website ontzeggen.

 • Plaats geen bericht met alleen een link.

  ZeelandNet Culinair is populair vanwege de inspirerende, creatieve recepten die onze bezoekers plaatsen. Zorg dat uw bijdrage een toegevoegde waarde voor de site betekent. Maak geen misbruik van de site om via een recept meer bezoekers op uw site te trekken.

 • Plaats geen berichten voor louter commerciële doeleinden.

  De receptenlijst is er alleen voor persoonlijk gebruik. Als we ontdekken dat u in uw berichten producten of diensten probeert te verkopen, dan kunnen we de toegang tot de site ontzeggen. Als u vragen heeft over het commerciële gebruik van ZeelandNet Culinair, neem dan gerust contact met ons op.