Zeeuws Mandoline en Gitaar Orkest

Communities

ZeelandNet

Zeeuws Mandoline en Gitaar Orkest

57.846 bezoekers 5 leden Log in

Activiteiten

 

Op dit moment zijn we een nieuw programma aan het instuderen samen met een Belgisch ensemble dat ook onder leiding van Marina staat. Het optreden zal plaatsvinden in het voorjaar van 2019
 

 

 

 

Informatie over het ZMGO

Op deze community vind je alle informatie over het Zeeuws Mandoline en Gitaar Orkest, kortweg ZMGO. 

Het ZMGO bestaat uit een aantal enthousiaste mandoline- en gitaarspelers uit Vlissingen en omstreken. Oprichter en muzikaal leider van het orkest is Marina Eckhardt. Marina is professioneel bezig met de mandoline; ze is namelijk uitvoerend musicus sinds 30 maart 2006 en speelt in diverse ensembles. Omdat er op Walcheren geen mandolineorkest meer is en het streven van Marina is om de mandoline de bekendheid te geven die het instrument verdient, kon het natuurlijk niet uitblijven: er moest een nieuw orkest komen.

Repetitie: iedere donderdag van 19.00 tot 21.30 uur in De Gouwe Tuyn aan de Gouwestraat in Oost-Souburg. Meer informatie? Bel of 06-48606961. Mailen kan ook: mdeckhardt@live.nl

       
WEBSITE: www.marinaeckhardt.nl

Het ZMGO op Facebook: klik hier

 

Over de dirigent

Marina Eckhardt (1960) begon op 7-jarige leeftijd met het bespelen van de mandoline, maar pas op latere leeftijd kreeg ze de slag echt te pakken en wilde ze alles uit het instrument halen wat er uit te halen valt.
Behalve muzikaal leider van het Zeeuws Mandoline en Gitaar Orkest, geef Marina (uiteraard) mandoline- en gitaarles en is ze actief in diverse muziekgezelschappen. Kijk voor alle informatie op: www.marinaeckhardt.nl.

Omhoog