Vereniging Zeeuwse Cirkel

Communities

ZeelandNet

Vereniging Zeeuwse Cirkel

14.825 bezoekers 42 leden Log in

Nieuws

Lid worden van een kring?

Kijk op het blokje "Info nieuwe lid" voor meer informatie

Lid worden van deze website?

Leden van de aangesloten kringen kunnen lid worden van deze website om de afgeschermde informatie, zoals statuten, verslagen van vergaderingen en bestuursbesluiten,  te lezen. Daarvoor moet je je eerst registreren bij de secretaris via de knop "lid worden" rechts bovenaan op deze website. De namen van alle leden van de kringen zijn bij de secretaris bekend en worden hierop gecontroleerd, zodat niet-leden uitgesloten kunnen worden. Mocht de aanmelding onder een andere naam plaatsvinden, neem dan even contact op met de secretaris om dit te melden: zeeuwsecirkel@zeelandnet.nl.

Een handleiding om de procedure te doorlopen is per mail te verkrijgen bij de secretaris.

Als je 3 dagen na je aanmelding geen bericht van acceptatie hebt ontvangen, dan is er iets niet goed gegaan. Het systeem van zeelandnet faalt regelmatig door slechte voorlichting.  Stuur me dan een mail (zeeuwsecirkel@zeelandnet.nl), zodat ik kan reageren en de handleiding kan sturen.

Uitstappen in de afgelopen jaren

Alle kringen hebben in 2017 en 2018 interessante en boeiende bezoeken afgelegd aan musea, bedrijven en instellingen. Een volledig overzicht is voor de leden beschikbaar op het afgeschermde deel van deze website. De jaaroverzichten worden toegestuurd aan de andere kringen om ideeën op te doen voor later. 

Mocht u als bezoeker van deze website meer willen weten over de uitstappen, neem gerust contact op met de secretaris (zeeuwsecirkel@zeelandnet.nl of 0113-655174).
 

Welkom op de site van de Vereniging Zeeuwse Cirkel

en dank voor je bezoek

Wie zijn wij?

Het motto van De Vereniging Zeeuwse Cirkel is: "Beter stof op de kast dan stof op je hersens"

De Vereniging Zeeuwse Cirkel bestaat uit kringen, verspreid over Zeeland. Maandelijks gaan dames met elkaar op excursie naar musea, bedrijven en instellingen uit belangstelling of nieuwsgierigheid. De grootte van de kring varieert van 14-25 dames. Sommige kringen gaan een halve dag, andere een hele dag met elkaar op stap. Iedere kring is vrij in het bepalen van het programma, heeft een eigen budget en lokaal bestuur. 

Voor meer informatie: kijk op de startbalk bij het blokje "info nieuw lid". Daar vind je ook een inschrijfformulier.

De blokjes "lid worden"  en "log in" op deze website zijn niet van toepassing voor de aanmelding van nieuwe leden van de vereniging.

Nieuwsgierig geworden?

Samen dingen ondernemen, dichtbij en veraf, is heel leuk. Want hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens naar toe wilt, maar niet alleen? Daarom heeft het bestuur de pers benaderd en gehaald! Het resultaat mag er zijn: sinds januari 2017 zijn er 5 nieuwe kringen van start. Een paar kringen kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Kijk daarvoor onder het kopje: "info nieuw lid".

Wil je zelf een nieuwe kring oprichten? Dat kan natuurlijk ook!
Denk daarbij aan oud-collega's, nichtjes die je zelden meer ziet, een vroegere buurvrouw of klasgenoot en je hebt zo een groepje bij elkaar. Klein beginnen is de kunst en de groep groeit binnen de kortste keren als een sneeuwbal, zodat je een stop moet invoeren.
Voor meer informatie en ondersteuning mail je naar zeeuwsecirkel@zeelandnet.nl 
of bel je met de secretaris: 0113-65 51 74
Omhoog