Gemstonetrees Healing Trees

Communities

ZeelandNet

Gemstonetrees Healing Trees

220.820 bezoekers 1 lid Log in

De kroon op ons mooie werk2017

Het proces van 22 jaar ergens met gevoel aan werken, gestuurd worden, ons eigen groeiproces (lees genezingsproces), dat er voor zorgt dat langzaam alles duidelijk wordt. En dan zijn er bijzondere mensen ik noem ze de 'engelen' (in vorm van mensen) die op je pad komen. Zij laten je beseffen waarom we deze richting op moesten gaan met onze creaties .....

Al jaren komen er terugkerende klanten aan onze stand op de beurs in Rijswijk, allen uit 1 familie, die in de loop der jaren al een aantal van onze bomen in huis hebben staan. Sinds kort komen ook hun 2 zoons mee. De ene zoon is  edelsteen therapeut en voelt feilloos aan (zelfs al via een foto) welke boom hij nodig heeft. Zo erg zelfs dat hij elke week, als we een paar kleine boompjes op facebook hadden gezet, al eronder schreef : die en die en die wil ik kopen. Zijn familie haalde ze op of ik verstuurde zijn boom per post.
Dat ging zo even door totdat hij op de beurs bij het ophalen van zijn nieuwe aanwinst met ons in gesprek kwam.
Ik vroeg: Nu heb je toch wel genoeg boompjes in je praktijkruimte staan zeker? Ga je ze verkopen ofzo? Wat hij toen zei daar viel mijn mond van open....: "Ja maar ik zet ze niet zomaar neer hoor, ik behandel mensen met jullie bomen".
Zijn uitleg was dat het niet alleen om de energie van de stenen gaat maar dat hij voelde wat de gehele boom voor iemand kon doen. Volgens hem gaat het om de combi van stenen, samen met het ijzerdraad, de manier hoe de stam gedraaid is, alsook de energie / intentie wat wij er 'onbewust' in stoppen, de steen waar de boom op staat, het gehele plaatje dus.
Hij was toen nog bezig met alle bomen te documenteren. Later kreeg ik de uitleg van hem in een mailbestand met de uitleg van elke boom die hij, of zijn familie heeft. Het gaat dus om de totale energie wat de gehele BOOM doet en niet alleen wat de stenen doen. Dit is voor ons de kroon op ons werk en het bewijs dat je dit niet zomaar even kunt maken want dit is aan ons gegeven om een duidelijke reden, anderen helpen en een energie doorgeven. Dankbaar denk je dan, dit is de kroon op nu 24 jaar werken vanuit je gevoel.

Met dank aan Robin en zijn familie. 

Zie hier foto's van de ervaring bij hem thuis.

  
  
 
 

Omhoog