Westerschelde Kring

Communities

ZeelandNet

Westerschelde Kring

2.859 bezoekers 13 leden Log in

Welkom

De Westerschelde Kring is een educatieve vereniging voor vrouwen, opgericht in januari 2013, met als doelstelling:
Het bevorderen van de permanente educatie van haar leden onder het motto "beter stof op de kast dan stof op je hersens"

Om dit doel te bereiken organiseert de Westerschelde Kring voor haar leden maandelijks educatieve activiteiten, zoals excursies naar musea, bedrijven en instellingen, lezingen en workshops. Elke derde donderdagmiddag van de maand gaan we op stap. Alleen in juni en juli ligt de kring stil. Naast de jaarlijkse contributie voor de kosten van de gidsen, wordt per keer een kleine bijdrage gevraagd.

Onze kring bestaat uit 21 dames, allemaal 50+, vitaal, belangstellend en ondernemend!  We wonen rondom de Westerschelde, in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland

De Westerschelde Kring is aangesloten bij de Vereniging Zeeuwse Cirkel, de overkoepelende organisatie

Belangstelling?

De uitstappen met elkaar zijn zo leuk en leerzaam, dat we het iedereen kunnen aanraden! Onze kring zit helaas vol, maar je kunt ook een eigen kring starten of je aanmelden voor een andere kring..

Heb je hiervoor belangstelling, kijk op de website van de Vereniging Zeeuwse Cirkel (www.zeeuwsecirkel.nl) om inspiratie op te doen en neem contact op met het bestuur. Mail naar [email protected] of bel naar 0113-65 51 74.

Voor informatie over de Westerschelde Kring mail je naar [email protected]

Nieuws

Fotoalbum

Helaas kunnen alleen onze leden de foto's van onze uitstappen bekijken i.v.m. de privacy. Je mist daardoor de sfeer binnen onze kring.
Omhoog