W.B.Paintings/Amateur kunst

Communities

ZeelandNet

W.B.Paintings/Amateur kunst

Welkom op deze community

45.352 bezoekers 5 leden Log in

Dormideira Rubro"Dormideira  Rubro "  (papaver rood) Het werk is gemaakt in opdracht en naar wens van de opdrachtgever. Beide werken zijn geschilderd met acryl op een afmeting van 50x50 cm en na goedkeuring voorzien van vernis. Maart 2019. In het Gastenboek vindt u een review van de opdrachtgever over dit werk.

Finish Work

Een nieuw werk af "Finish Work " Acryl op een 60x80 cm doek.Van de zomer waren we in het Jopie Huisman museum in Friesland waar we dit schilderij zagen,een schilderij welke mijn vrouw in het verleden al fantastisch vond. Dit werk kopen is voor mij niet weg gelegd maar het na schilderen voor thuis wel,en een uitdaging om ook te doen ik ben er trots op. 10- 2018

 

United

Na 10 maanden eindelijk weer eens een schilderij kunnen maken. Sinds augustus 2017 kampte ik met schouderproblemen .Voor dat men er achter was wat er mis was waren we 5 maanden verder. Conclusie twee gescheurde pezen in de schouder (Rottatorcuff). Een operatie volgt en een pittige revalidatie van zo’n 6 maanden. De revalidatie zit nu op een maand of 5 en lichte werkzaamheden zoals ook het schilderen zijn weer mogelijk . Het zware werk gaat nog even duren. Het schilderij wat hier na geschilderd is van een Escher tekening en voor onze eigen woning samengesteld. Schilderij United is geschilderd met Acryl op een 60x80 cm doek      16-09-2018

Industrial Popeye

"Industrial Popeye 2017"  Acryl op een 75x115 cm doek  ( 11-2017)

Amazed

Amazed Acryl op een 40x50 cm doek 2015

Mickey goes industrial

 
Mickey goes industriel Acryl op een 75x115 cm doek  1-10-17

Tug on Waves


"Tug on Waves"een maritiem werk het eerste werk van 2017 (grotendeels gemaakt in 2016) Acryl op een 60x80 cm doek

Bachelorette Girl

"Bachelorette Girls" is geschilderd met acryl op een 70x100 cm doek (11-2016)

Pop Art Jaap

     
Pop Art werk Jaap is na geschilderd van een foto met gras en bewolkte lucht kortom een realistische foto. Jaap was de naam van de poes deze is overleden. Het betreft hier een acryl werk op een 40x50 cm doek gemaakt in 10-2014 als geschenk. Pop art houdt bij deze in geen realistische kleuren en een beperkte hoeveelheid details. (in dit geval is dus b.v.het gras weggelaten).

Happy HourSchilderij Happy Hour is eveneens geschilderd op aanvraag voor familie het is deels nageschilderd met wat aanpassingen naar wens. Het betreft hier een acryl werk op een 75x115 cm doek. 

Boiling Woman

Een nieuw werk gemaakt voor thuis ( nageschilderd van een bestaand werk iets aangepast) Boiling woman is geschilderd in acryl op een   60x80 cm doek ( 08-2016)

Three Large Ladies

Three Large Ladies nieuw werk voor thuis nageschilderd op een 70x160 cm doek in acryl

Serious Request /Upstairs
Schilderij Upstairs is beschikbaar gesteld voor het goede doel "Serious Request"en zal geveild worden via Serious Request Westkapelle in het Kasteel van Batavia te Westkapelle.De opbrengst via de veiling bedroeg 70.00 euro beetje mager maar o.k. is voor een goed doel en dan is alles welkom. Het werk is 180 graden draaibaar.
            
  
  

Nieuws

Welkom op de communitie W.B. Paintings

ik      

Welkom en leuk dat u geïnteresseerd bent in de communitie W.B. Paintings .Ik schilder sinds december 2009 en heb een werk verleden in de verf. Mijn stijl is realistisch en surrealistisch. Ik schilder ook in opdracht dus het kan elke compositie of andere stijl zijn. Ik werk met Acryl maar heb ook enkele olieverf werken gemaakt .Ik heb twee seizoenen de cursus tekenen en schilderen gevolgd aan kunst educatie Walcheren dit als investering in mezelf en werk.Via het item nieuws kondig ik regelmatig nieuwe werken aan. Bent u op zoek naar een schilderij? Het is het mogelijk in overleg met u naar een opdracht te werken geheel naar uw wens en smaak groot of klein. U bepaalt de compositie ,kleur,afmeting en ik breng uw wens tot leven in een schilderij. Heeft u interesse in mijn werk, vragen, opmerkingen, idëen, etc.neem dan gerust contact op met mij via e mail  burghardtw@zeelandnet.nl of plaats u verzoek in het gastenboek. Er is een 2e community van mij te zien  met de naam W.B. Fotografie ook dat is een hobby.Ik wens u op beide community's veel kijkgenot vriendelijke groet Willem Burghardt                                                     


Schilderij Gigli

                                                  

Schilderij Gigli (Italiaans voor Lelies) is geschilderd met acryl op een 75x115 cm doek . De achtergrond heeft een overgang van donker bruin naar roodbruin aan de bovenkant.

Schilderij Pointe Ballerina

   
    
Pointe Ballerina (Spitzen Ballerina) is het laatste werk van de cursus van dit seizoen. Het betreft hier een olieverf (op waterbasis) werk op een 60x80 cm doek.

Cherry Lips


                     
"Cherry Lips" Acryl op een 40x    
50 cm doek 15-02-2015

?????

Nieuwste werk in opdracht gemaakt. Religieus,Spiritueel, Renaissance, You name it ? Ik heb het dan ook maar
geen naam gegeven.Het werk is nageschilderd van een foto ter grote van een briefkaart. Het betreft hier een schilderij ergens in een Europese kerk.Het overgrote deel was nauwelijks zichtbaar en heb dan ook veel met een loop gewerkt. Al met al niet zo eenvoudig maar wel een leerzame uitdaging. mijn favoriete item is het niet maar het is dan ook een opdracht. Formaat 50x70 geschilderd in acryl (11-2015). In 2016 bezoek ik de Cathedraal van Valencia en laat het orgineel daar nou net hangen leuk en erg toevallig.


Schilderij Joris Senior

Schilderij Joris Senior de Arnemuiden 18 op de rede van Vlissingen.
Het betreft hier een acryl schilderij op een 50x70 cm doek geschilderd 12-2012. Dit werk is bij toeval via de expositie in het ADRZ bij één van de opvarenden als geschenk terecht gekomen en dat is natuurlijk geweldig.

Fantasy Flower

"Fantasy Flower" Nieuw werk van eind 2015 maar net niet af voor de jaarwisseling dus de 1e van 2016. Het betreft hier een surrealistisch modern acryl werk van 30x100 cm 12-2015/01-2016

Beautiful Thoughts

     Beautiful Thoughts is een acryl werk op een 60x80 cm (mei)

I Want You (to feel at home)

                                             
I Want You to feel at home is een oude prent van Uncle Sam in een nieuw jasje.Het betreft hier een acryl werk op een 60x80 cm doek (september 2013)                                     
Omhoog