onder de vuurtoren-Nieuw-Haamstede.

Communities

ZeelandNet

onder de vuurtoren-Nieuw-Haamstede.

Welkom in mijn vakantie huisje aan zee.

104.249 bezoekers 4 leden Log in

Onder de vuurtoren Nieuw-Haamstede

  Duinkonijn

Vakantiehuisje onder de vuurtoren van West-Schouwen, of Nieuw-Haamstede zoals dit gebied tegenwoordig heet. Gelegen tussen de stranden van Westenschouwen en Renesse.
Ik mag mij de gelukkige eigenaar noemen van een van vakantieappartementen zo ongeveer 200 meter vanaf de vuurtoren West-Schouwen. De bekende vuurtoren met de rood/witte diagonale strepen aan de buitenkant. Bekend ook van het oude 250 gulden biljet. Voor mij een back to my roots.Appartement  op 1 hoog. Ik wil u graag mee laten genieten van dit unieke plekje. Lees ook mijn wensen en kijk voor binnen en buiten in de diverse fotoalbums.Vanaf deze start-pagina hebt u ook de mogelijkheid te boeken en de huurprijzen te bekijken. Zie hier naast onder appartement te huur!  Klik voor nog veel meer informatie op mijn andere site In de hoofdstukken kniene-keutels vind u informatie over activiteiten in de regio. De Kleine-Knientjes bevat berichten speciaal gericht op de kinderen.  Ik hoop u dan ook snel te mogen verwelkomen in het Duinkonijn.

Geboren in de duinen van Haamstede, in een huisje wat echt helemaal in de duinen staat. Wit met een klompje aan de deur.(zie fotoboek)  Ik mag mij dus met recht een duinkonijn noemen. Dat verklaart de naam van mijn vakantiehuisje.
In de duinen leerde ik lopen, ik speelde er en een paar jaar later gingen wij wonen in een huis direct onder de vuurtoren.Een schitterende omgeving. Fijn om te wonen en te verblijven. Lees verder in de hoofdstukken die hiernaast vermeld staan en kijk in de verschillende fotoboeken. U zult het met mij eens zijn. Een fijne omgeving om te verblijven, te wonen en/of te recreeren. Rust, ruimte, strand, zee en duin een weids polderlandschap, de vogels, de konijnen de herten, de reeen en de vissen. Het nachtelijk donker en de lichtstralen van de vuurtoren maken dit tot een unieke belevenis.  

De appartementen bij de Torenhoeve  waren toen nog niet gebouwd. Wel stond er de oude hoeve. Later in gebruik als theeschenkerij. zie verder in een van de hoofstukken. De hoofdstukken die hiernaast vermeld staan worden regelmatig aangevuld om het geheel actueel te houden. Kom dus regelmatig even kijken!!

Het bovenappartement is het Duinkonijn.

Daar waar de gordijnen open zijn, recht voor dus, ziet u het appartement Duinkonijn. Het geheel licht onder de stralen van de Vuurtoren. Het is een echt familiepark. kleinschalig.met een speelzaal voor de kinderen als het slecht weer is. Een verwarmd buitenzwembad en een speciaal kinderbadje. Voor de sportievelingen staat er een tafeltennistafel buiten op het grasveld.

Mijn appartement heeft een sfeervol uitzicht op de ingang van het HCR.

 

Aan de achterzijde onderaan het appartement is een parkeerruimte.Hier vindt u ook de opgang naar het appartement.  zie ook het fotoboek.

 

De achterzijde waar in het voorjaar de meidoorn bloeit. Aan de achterzijde liggen de beide slaapkamers.

Wakker worden bij het geluid van de vogels en het ruisen van de zee.  

Kleine parkeerplaats achter het appartement. Meerdere parkeerplaatsen elders op het terrein. Hier hebben we ons eigen hoekje. Lekker rustig, grenzend aan het bos. 

Wilt u binnen kijken?  of naar de omgeving? Kijk in de diverse fotoboeken op deze site. Via de advertentie onder appartement te huur kunt u ook via Google earth kijken naar de locatie. Zie ook mijn andere site voor nog meer informatie.

Wilt u genieten van dit mooie plekje en is mijn appartement bezet. Schroom niet om toch even contact op te nemen. Vriendinnen van mij op deze zelfde locatie verhuren ook. Mischien dat er daar nog wat vrij is.

duinkonijn@zeelandnet.nl  


 

 

 

 

 

Poll

Bent u Zeeuw??

Favoriete links

 

Appartement "duinkonijn" een Torenhoeve appartement, huren?   http://duinkonijn.aandezeeuwsekust.nl

Mijn andere site, met nog veel meer informatie, over de omgeving en het appartement  http://blog.seniorennet.be/duinkonijn

 

Een link naar andere accomodatie,s www.metvakantieinzeeland.nl    www.aandezeeuwsekust.nl      www.aanzee.com    www.landenmarkt.nl        www.zeelandvakantiehuizen.nl

www.vakantieverblijf-nederland.nl     en www.vakantieverblijf-zeeland.nl

Ook in het buitenland zijn wij te vinden: http://www.ferienhausmarkt.com

en op  http://www.pensionen-welweit.de      https://www.ferienhausmarkt.com/region/zeeland 

und   http://www.romantik-50plus.de

U vind ons ook op:

http://www.vakantie-verblijf-nederland.nl

en op http://www.natuurhuisje.nl  voor een huisje midden in de natuur.

 


 

Voor het actuele weer op uw vakantiebestemming. www.weeraanzee.nl

Een adres waar wij zelf vaak gaan eten. Goede keuken, ruime keuze, goede prijs kwaliteitverhouding en sfeervolle ambiance. Het aanbevelen waard is de Brasserie Arc en Blue te Renesse. 0111-462510 

www.brasseriearcenblue.nl

 

 

Poll

Kijk ook eens naar de poll onderaan deze pagina en breng uw stem uit.

Hartelijk dank.

Nieuws

Omhoog